USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Майдані – сутички мітингарів із силовиками

21 Листопада 2017 21:31
На Майдані Незалежності відбулись сутички силовиків із мітингарями, які зібрались із вимогою до влади прозвітувати щодо розслідування злочинів часів Революції Гідності.

Про це повідомляє Тиждень.

Під час спроби протестувальників, зокрема лідера організації "Новий вогонь" Дмитра Різніченка, запалити автомобільні шини під стелою правоохоронці в шоломах силою прибрали намети, які учасники мітингу встановили дві години тому. При цьому поліця застосувала сльозогінний газ. Інформації про затриманих немає.

Після того, як правоохоронці відступили, протестувальники все ж таки запалили шини, однак згодом прийшли пожежники, які їх загасили.

"Ми цього так не залишимо!" - заявили організатори, маючи на увазі захоплення наметів, та закликали усіх прийти в центр Києва 29 листопада - в річницю розгону Майдану. Мітинг розпочнеться о 18:00. Тоді і оголосять про подальші дії, інформує Страна.

Нагадаємо, у вівторок, 21 листопада, близько двохсот людей зібрались на Майдані Незалежності із вимогою до української влади прозвітувати про кількість покараних за злочини часів Революції Гідності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ну що ж Показати IP 22 Листопада 2017 03:20
і нічо не змінилося, так як було за яйнуковича, так і є за часів хорошенка. Один ворог українців не є гірший від другого. А Небесна Сотня "чекає" на покарання злочинців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus