USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Рівненщині бурштинокопачі перекрили трасу і побили патрульних

15 Червня 2018 19:19
У Рівненській області біля села Федорівка бурштинокопачі влаштували сутичку з поліцейськими та закидали їх камінням.

Про це повідомляє відділі комунікації поліції області.

"Сьогодні, 15 червня, об 11:45 поблизу села Федорівка Сарненського району близько 150 місцевих жителів, невдоволених діями правоохоронців у протидії незаконному видобутку бурштину-сирцю, перекрили автодорогу "Київ-Ковель-Ягодин".

За словами правоохоронців, протестувальники поводилися агресивно.
"Поліцейські, які забезпечували охорону публічної безпеки, намагалися вгамувати розлючений натовп, однак ті почали шарпати правоохоронців і кидати у них каміння. Один із чоловіків вибив у поліцейського відеокамеру, після чого виник конфлікт", - розповіли у відомстві.

Унаслідок сутички восьмеро поліцейських отримали тілесні ушкодження і були змушені звернутися за допомогою до медиків. Водночас інформації про інших постраждалих немає.
Як зазначається через годину учасники протесту розійшлися, рух транспортних засобів було відновлено. Наразі за фактами травмувань правоохоронців відкрито кримінальні провадження.

Нагадаємо, сутички між правоохоронцями та старателями на Рівненщині стаються регулярно. Зокрема, напередодні, 14 червня, півсотні копачів побили правоохоронців та пошкодили поліцейські авто в урочищі Баньки. Поліцейським вдалося затримати одного з нападників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ще не зовсім свідоми Показати IP 15 Червня 2018 19:33
Україна - фейл стейт. З кожним роком я в цьому все більше переконуюся. На жаль.
Скептик Показати IP 15 Червня 2018 23:00
Не буде тут порядку ніколи, щоб не втирали нам вожді товстопузі.
Тоха Показати IP 16 Червня 2018 08:38
А маладца. Поліція павага адначна. Служіть і защіщать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus