USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Сході поглумилися над жінкою і хлопчиком з Волині. ПОДРОБИЦІ

19 Червня 2014 16:45
Волинянка та її 9-річний син, над якими поглумилися на Донеччині, зараз знаходяться під наглядом лікарів. Як розповіла жінка, організатором зґвалтувань був настоятель церкви. Чоловік постраждалої також брав участь в оргіях, - пише «Аверс-прес».

Нагадаємо, жінку та 9-річного хлопчика з Волині ґвалтували у Донецькій області кілька чоловіків.

45-річна волинянка розповіла, що переїхала до міста Зугрес Донецької області з чоловіком, оскільки тут, на Волині, були проблеми з працевлаштуванням.

Там вони винаймали квартиру, а допоміг їм у цьому настоятель однієї з релігійних громад.

З її слів, ця релігійна група належала до мормонів. Такі висновки жінка зробила з листівок, які попросили поширити. Саме настоятель церкви, як стверджує співрозмовниця, і був організатором зґвалтувань і переслідувань, яких зазнала волинянка на Сході України:

«Вони увірвалися до мене в квартиру на Пасху, і тоді перший раз зґвалтували. Було багато розривів, у мене були сильні болі, я дві доби пролежала вдома. В лікарню навіть не мала за що сходити».

Жінка стверджує, що піддавалась насиллю неодноразово. Останній раз її зґвалтували 6 червня нібито троє чоловіків, ті ж самі чоловіки потім поглумилися і над її 9-річним сином. Участь у зґвалтування, як переконує, брав участь і її чоловік, з яким вона подалася на чужину – допомагав тримати її за руки, щоб не пручалася.

Волинянка деталі пам’ятає туманно, стверджує, що їй та дитині робили якісь ін’єкції. Після цих подій вона з сином втекла на батьківщину.

9 червня жертва насилля звернулася по медичну допомогу в один з медичних закладів Волині. Зараз вона перебуває на лікуванні. 9-річний хлопчик теж був під наглядом лікарів, проте на сьогодні дитину виписали, і зараз він перебуває під наглядом старшої сестри, яка є педагогом.

Лікар акушер-гінеколог Лариса Матвієнко, яка оглядала пацієнтку, розповіла:

«Її до мене направив хірург, він перед тим оглядав дитину, і в дитини були явні ознаки зґвалтування. Щодо жінки, у зв’язку з тим, що вона народжувала, то у неї таких явних ознак, окрім синців на тілі та слідів ін’єкцій на руці, - нема. Але ми зробили аналіз. Згідно з результатами – зґвалтування було».

Зі слів лікарки, у жінки після таких подій на даний момент зрушена психіка.

Лікуючий лікар постраждалої Олександр Дикий теж зауважив, що нині фізіологічні наслідки зґвалтування не настільки серйозні, як психологічні.

Заступник головного лікаря з лікувальної роботи Володимир Болжеларський розповів, що з пацієнткою працюватиме також і психіатр.

Поспілкуватися з лікарями дитячого медичного закладу, під наглядом яких перебував хлопчик, журналістам не вдалося. Лікарі відмовилися давати будь-які коментарі на цю тему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
хвея Показати IP 19 Червня 2014 16:49
У цій ситуації не валіть все на одну купу, до військових подій на Донбасі це немає жодного стосунку, там чоловік ур***д!!!
НЕЛУЧАНИН до хвея Показати IP 19 Червня 2014 16:57
так не тільки чоловік ур"д, а й всі даунбаснуті
Дончанин до НЕЛУЧАНИН Показати IP 19 Червня 2014 18:33
коментар було видалено
НЕЛУЧАНИН до Дончанин Показати IP 19 Червня 2014 23:59
1) придурки дійсно скрізь є, але на даунбасі їх зібрали ну дуже багато. 2) її чоловік розказав, звідки вона. 3) скоріше всього, вона не знала, хто такі мормони. 4) мормони у США дотримуються законів і такого собі не те що не дозволяють, а навіть і не думають зробити
ОУ до хвея Показати IP 19 Червня 2014 20:28
Не ДОНЧАНИН ли ты?
dd Показати IP 19 Червня 2014 16:59
Який жах. Тих всіх падлюк потрібно розстріляти за таке знущання, особливо над дитиною!
ЛучанКа Показати IP 19 Червня 2014 17:43
Боже, нехай земля стане пеклом цим тварюкам. Бідна дитина. Як після цього оговтатися?
Лучанка Показати IP 20 Червня 2014 00:42
мормони - це штундійські задроти! в нас таких також досить багато.
Читач Показати IP 20 Червня 2014 10:54
Чого та мама від Пасхи сиділа і чого чекала. Мабуть та мама теж цікава. Требуло про дитину подумати. Що на острові жила нікого ніде небуло. Щось та історія дуже дивна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus