USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

На трасі Ковель-Луцьк «Mercedes» на смерть збив людину

16 Квітня 2018 11:55
Учора, 15 квітня, на автодорозі Ковель-Луцьк поблизу села Колодяжне легковик «Mercedes-Benz Е200» збив пішохода. Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

ДТП сталася близько першої години ночі. За кермом легковика перебував 22-річний ковельчанин. Водій допустив наїзд на пішохода, 35-річного жителя Ковельського району, який перебував на проїжджій частині. Пішохід загинув на місці ДТП.

Цього ж дня, по обіді, на автодорозі поблизу села Забужжя Любомльського району 20-річна волинянка, керуючи автомобілем «Volkswagen Passat» з’їхала в кювет.

У результаті автопригоди водій та 16-річна пасажирка транспортного засобу отримали тілесні ушкодження. Водія госпіталізували.

За цими фактами слідчі розпочали кримінальні провадження, відповідно, за ч. 2 та ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus