USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинянин спричинив ДТП на трасі Нововолинськ-Львів

30 Листопада 2017 14:45
30-го листопада близько 13:00 на трасі в селі Литовеж Іваничівського району сталася ДТП, інформує БУГ.

На трасі Нововолинськ-Львів автомобіль ВАЗ порушуючи ПДР, не надав перевагу автомобілю, який рухався по головній дорозі. Внаслідок цього відбулося зіткнення з бусом “Фольксваген”. Водій та пасажир легковика отримали значні тілесні ушкодження.

Як пояснюють очевидці, “Фольксваген” рухався зі сторони Нововолинська, а тим часом ВАЗ виїжджав із приватного будинку на трасу у недозволеному місці. Бус влетів в бік легковика. За словами свідків водій “Фольксвагена” намагався загальмувати та уникнути зіткнення.

На місце події прибула швидка та поліція.

За кермом ВАЗу був 83-річний чоловік. Йому та одному із пасажирів надали першу медичну допомогу та госпіталізували з місця події.

Ймовірно, що водій ВАЗу не помітив автомобіль, який рухався дорогою. Можливо, причиною могла бути висока ступінь тонування вікон.

Обставини ДТП будуть встановлюватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Боб Показати IP 30 Листопада 2017 15:37
Можливо причиною ДТП став вік діда? 1934 р.н., коли він мед комісію проходив останній раз? В такому віці і серце схопити може та сліпуватий вже+ реакція не як в молодого. Потенційний вбивця за кермом.
бобу Показати IP 1 Грудня 2017 10:15
а твій вік не потенційна загроза?чи ти не попадеш в дтп бо сильно молодий?старші люди ведуть себе адекватнона дорозі, відміну від молодших
Дмитро Показати IP 2 Грудня 2017 22:22
він не говоритьпроадекватність, а проздоров'я старшого чоловіка. Можнавести себе адекватно,але дороги не бачити за метр

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus