USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині автівка збила дитину на тротуарі. ОНОВЛЕНО

26 Листопада 2015 16:16
ДТП, в якій постраждала дитина, сталася 24 листопада у Нововолинську. Дівчинку з тілесними ушкодженнями доставили у лікарню, - повідомляють у прес-службі поліції Волині.

На вулиці міста, 30-річний житель Іваничівського району, керуючи автомобілем «Пежо Експерт» не вибрав безпечної швидкості руху, уникаючи зіткнення з іншим автомобілем, звернув на тротуар, де наїхав на пішохода, 11-річну місцеву жительку.

Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в травматологічне відділення Нововолинської центральної міської лікарні.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Зі слів очевидців події, сіре авто на великій швидкості збило дівчинку на перехресті вулиць Інтернаціональна та Грушевського в районі школи №3. За кілька хвилин постраждалу забрала карета екстреної допомоги, - повідомляє Під прицілом з посиланням на «Нововолинськ діловий».

Згідно з версією поліції, «Пежо» їхав у бік водонапірної вежі, зненацька його підрізав «Форд-Транзит».

Щоб уникнути зіткнення з автомобілем «Форд-Транзит», який зненацька його підрізав, водій «Пежо» виїхав на тротуар і збив дитину. Вона з переломом ноги перебуває у лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ая Показати IP 25 Листопада 2015 04:58
не розумію, як то можна на дорозі, де має бути обмежена швидкість (школа парк) до 30 км/год, моцкалі, чи інші зайди їздять: НА ВЕЛИКІЙ ШВИДКОСТІ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus