USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Через впертих водіїв і негоду на Волині на 7 годин застрягла «швидка»

13 Листопада 2016 18:23
Водії, які «притерлись» боками одне, зажадали, щоб аварію оформили патрульні. Останніх довелось чекати досить довго, відтак, дорога між двома селами стала заблокованою. В заторі більше 7 годин простояла карета швидкої допомоги, яка їхала на виклик, автомобіль доставки хлібу, маршрутка та інші авто.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив член ГО «Автомайдан України Волинь» Сергій Кушнір.

Активіст зазначає, що між селами Павлівкою та Риковичами вранці 13 листопада трапилась незначна ДТП. Проте, в наслідок аварії заблокували роботу грейдерів, дорогою не може проїхати швидка допомога.

За станом на 16:30 на місце події так і не прибули працівники групи швидкого реагування патрульної поліції.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини водій Іван Бощук, який теж застряг в заторі, розповів, що причиною інциденту стало дрібне ДТП – ВАЗ 2106 отримав невелику вм’ятину, проте водій наполіг, щоб аварію оформили патрульні. Чекати їх довелось деякий час.

Як результат – на дорозі застрягла маршрутка, автомобіль швидкої допомоги Іваничівської районної лікарні, який їхав на виклик, а також хлібовоз. Аналогічна ситуація, зі слів пана Івана, і в сусідніх селах – через непогоду там фактично відрізані дороги.



«З 11 години ранку стоїмо. Реагування служб дуже погане. Я їхав забрати літню людину з села, в якої погіршився стан здоровя і теж застряг», - каже пан Іван та додає, що за станом на 18:00 грейдер вже чистить дорогу, патрульні оформили ДТП.

Чоловік зазначає, що в 2014 – 2015 роках він був на Донеччині в зимову пору та зауважив, що навіть там дороги розчищені ледь не до передової лінії.

«Це лише перша хурделиця, і така ситуація трапилась. Що далі буде – страшно подумати», - підсумував чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вася Показати IP 13 Листопада 2016 20:14
У*обки
андрій який вчиться Показати IP 13 Листопада 2016 20:26
якби всі знали ПДР то аварій чи дтп булоб набагато менше(((( ходіть на курси водіїв а не купуйте посвідчення водія це моя вам порада
Фен до андрій який вчиться Показати IP 13 Листопада 2016 20:53
Ніякі знання тебе не спасуть, якщо снігу по коліна, ніхто особливо оперативно його не розчисчають , а ти при всьому цьому на літній гумі ...
Громадянин Показати IP 14 Листопада 2016 08:52
А чому це водії винні, де 7 годин були пратрульні???
Просто Лучанин Показати IP 14 Листопада 2016 15:58
Впершу чергу потрібно бути людиною!!! А дтп без жертв самому можна оформити за кілька хвилин
Думка до Просто Лучанин Показати IP 14 Листопада 2016 16:54
Можна, але якщо тебе при всіх дотриманих умовах винесло на зустрічну полосу з вини дорожньої служби? Без протоколу тут нічого не докажеш. Не всі такі багаті щоб грошима розкидатися. Людьми в першу чергу треба бути тим хто створює умови неможливості проживання.
З Рикович Показати IP 14 Листопада 2016 22:05
Отаке непросте село на Волині - Риковичі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus