USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині дітей паралізувало після вакцинації, – ЗМІ

5 Грудня 2016 21:30
За словами жителя Любомльщини, після вакцинації постраждало двоє малолітніх дітей. Після введення вакцини від поліомієліту, дівчатка перестали ходити. У медустанові спростовують цей факт.

Про це повідомляє видання Кордон з посиланням на власні джерела.

Відповідно до інформації інсайдера, дві його племінниці (з етичних міркувань прізвища не вказують) вже понад 12 діб не можуть відійти від наслідків щеплення.

“Одна дівчинка накульгує, інша взагалі не могла ходити. Лікарі казали, що то побічна дія й має все пройти за два дні. Але симптоми не минули й через 9 діб. Правда, зараз обидві дитини вже відчувають кінцівки й можуть повільно рухатись самостійно. Батьки возили їх на масажі”, – запевнив у телефонному режимі чоловік.

З одного боку, ризик ураження страшною хворобою – поліомієлітом, у інший спосіб, окрім щеплення, попередити не можна. Та батьки все ж вагаються, чи не нашкодить ця вакцина їх нащадкам.

“До нас протягом останніх тижнів ніхто з батьків з такими проблемами не звертався. Навіть, якщо щось таке й було, то до нас з причин побічної реакції вакцини ніхто не приходив.” – наголосив генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель.

Поки, окрім нещодавнього випадку в селищі Головне, жодних прикрих моментів щодо вакцинації в районі не траплялось. Більше того, навіть у ситуації зі смертю головенського підлітка, не доведено й досі, що це саме наслідки щеплення. Тож боятися вакцинації батькам не варто, запевняє Володимир Дибель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
опер Показати IP 5 Грудня 2016 21:59
А я все думаю як цих бабусь біля під'їзду назвати, виявляється це ІНСАЙДЕРИ.
Неприщеплений Показати IP 5 Грудня 2016 23:14
Усі прищеплюйте дітей! Гарантії вам ніхто не дасть, що все буде добре. Про якість вакцин із гуманітарної допомоги зручно тихенько мовчати. Стан здоров'я дитини перед вакцинацією ніхто не перевіряє. Жорстокий бізнес на здоров'ї нації. Усі прищеплюйте своїх дітей - бо бізнес стане нерентабельним!!!!
Василь Показати IP 6 Грудня 2016 01:01
А хто ж вам скаже що це від щеплення?.. Тут є два моменти. По-перше, як би хто не випендрювався, а європейська вакцина нам не підходить, бо мізки можна залити чим завгодно, але організм свою кров знає чітко і в таких ситуаціях все ставить на свої місця. По-друге, якість вакцини, яка зараз закупається є нікчемною. От і думайте, чи вам краще колись захворіти від тої чи іншої хвороби, чи зараз від вакцини (це і є придушена хвороба, по простому). Вакцина була корисна під час масових епідемій, а в сучасних розвинених державах з якісним рівнем життя вона прото не потрібна. Але якщо ми обрали шлях в минуле, то нам треба обов'язково вакцинуватися, бо скоро кам'яний вік (чи вже настав?).
Час Показати IP 6 Грудня 2016 02:56
пригадати Ющенка і "милосердя" Ворльд Гельтг Орґанізейшен, яке надало Україні безкоштовно вакцини вироблені і в Індії. Ті вакцини славились тим, що відразу після щеплення молоді люди почали вмирати. Юлія Тимошенко заборонила вживати вакцини, а ВГО почав шантажувати, що більше Україні не допоможе. Віритьтся мені, що настає час щоб проснутись...
Анонім Показати IP 6 Грудня 2016 03:58
Поліємієлітна вакцина два роки робить дітей каліками. геноцид поршенка.
Сергій Показати IP 6 Грудня 2016 09:37
Ой розвалять до кінця цю країну. Один втік в Росію, цей буде втікати куди?
Просто Лучанин до Сергій Показати IP 6 Грудня 2016 11:38
В Європу чи США
Думка Показати IP 7 Грудня 2016 23:12
Після вакцинації може бути лише легка гарячка яка проходить і можливі диспепсичні реакції, алергічні реакції, але досить рідко таке трапляється, це про оральний шлях введення, а якщо підшкірно або внутрішньо - м язево то це просто неможливо захворіти так як це вбитий вірус.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus