USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині горіли три житлові будинки, авто і господарські споруди

6 Жовтня 2014 13:34
Волинські рятувальники у вихідні загасили 8 пожеж. Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Волинській області.

4 жовтня о 21:10 внаслідок несправності пічного опалення в селі Якуші Ратнівського району загорівся дерев’яний житловий будинок. За 8 хвилин працівники державної пожежно-рятувальної частини №14 загасили пожежу. Вогнем пошкоджено 3метри квадратних стелі, речі домашнього вжитку

Цього ж дня о 13:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у селі Судче Любешівського району горить дерев’яний піднавіс із соломою. Пожежу оперативно ліквідували працівники державної пожежно-рятувальної частини №12 районного центру. Вогонь знищив піднавіс для зберігання грубих кормів, 2 тонни сіна, стільки ж пошкоджено. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

5 жовтня о 02:25 у селі Полиці Камінь-Каширського району внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа в дерев'яному житловому будинку. Працівники державної пожежно-рятувальної частини №8 та пожежна команда села Боровне 40 хвилин боролися з вогнем. Вогонь встиг знищити дерев’яні конструкції, 80% покрівлі, пошкодив стіни, двері, меблі, речі домашнього вжитку.

О 04:22 у Володимирі-Волинському зайнявся легковий автомобіль. Вже за 4 хвилини до місяця виклику прибули рятувальники із 7-ї державної пожежно-рятувальної частини райцентру, які за 3 хвилини ліквідували горіння автівки. Вогонь знищив моторний відсік, двигун, салон, пошкоджено лобове та заднє скло, двері. Причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

О 13:43 у селі Черкаси Ковельського району зайнявся дерев'яний житловий будинок. Гасити пожежу прибули чергові варти 4-ї та 19-ї пожежно-рятувальних частин Ковеля. За 45 хвилин вогнеборці ліквідували пожежу. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 17:32 внаслідок необережного поводження з вогнем зайнялося 6 тонн господарської соломи у селі Нова Лішня Іваничівського району. Пожежу гасили два відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Нововолинська. Вогонь знищив 2 тонни соломи, ще 4 тонни пошкоджено.

Окрім цього, в Маневицькому та Камінь-Каширському районах у вихідні виникло дві пожежі торфу внаслідок необережного поводження з вогнем. В обох випадках загорання оперативно ліквідоване працівниками місцевих пожежно-рятувальних підрозділів та місцевої пожежної охорони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus