USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині – конфлікт між мером та головним податківцем міста

17 Листопада 2014 10:57
Міський голова Володимира-Волинського нарікає, що виконувачем обов’язків першого заступника начальника податкової адміністрації міста є людина з часів Януковича.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадмінстрації 17 листопада.

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк зазначив, що у місті виконувачем обов’язки першого заступника начальника податкової адміністрації призначили «людину, яка не працювала у фінансових органах, сестру начальника податкової міліції України, який працював при злочинному режимі Януковича».

«Одні пішли, інші прийшли», - обурився міський голова.

Голова облдержадмінстрації Володимир Гунчик подякував Петру Саганюку за політичний жест та зазначив, що у відповідності з рекомендаціями громадської ради при податковій адміністрації у Волинській області та за рекомендацією роботодавців, промисловців та підприємців, підписав погодження на призначення Віталія Чуя на посаду голови Державної фіскальної служби в області, хоча протягом двох місяців цього не робив, вивчаючи ситуацію та аналізуючи можливості керівника працювати по наповненню бюджету.

«В нас відбулася робоча зустріч з питання, яке ви піднімаєте. Я рекомендував Вам, Петре Даниловичу і Віталію Володимировичу зняти це питання – ні та людина, яка працювала в керівництві податкової служби, ні та, про яку Ви говорите, не може бути призначена керівником фіскальної служби міста Володимир-Волинський», - повідомив голова ОДА.

Він висловив сподівання, що до його рекомендацій прислухаються міський голова та керівник фіскальної служби області.

«Складається враження, що на Волині немає грамотних керівників, які могли б очолювати фіскальну службу області та інші служби, в нас поліщуки, а розумні люди з інших областей. Я нічого не маю проти Віталія Володимировича, ми повинні відстоювати інтереси області», - зауважив Петро Саганюк.

Володимир Гунчик відповів, що позиція президента та голови уряду полягає в тому, щоб призупинити призначення керівників на всіх рівнях за квотним принципом. Натомість, мовляв, керуватимуться принципом професіоналізму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
сірий вовк Показати IP 17 Листопада 2014 11:19
А Саганюк не вважає, що і він засидівся у керівному кріслі?
777 Показати IP 17 Листопада 2014 11:35
И саганюк и сапожников и романюк и тд ВСИХ НАХЕР - мають кучу бизнеса хай займаються! И в податковий их 30% максимум треба залишити! Ви ще не зрозумили що им всим похер ЛЮСТРАЦИЯ - их пока вишати не почнуть толку небуде !!!
1 до 777 Показати IP 17 Листопада 2014 14:37
не думаєш що потім твоя черга настане
петро Показати IP 17 Листопада 2014 11:42
А саганюк ще з тих часів - комуняка...
коля Показати IP 17 Листопада 2014 11:53
а податкова не краще жирують як коти і діти їхні тільки фото в соціальних сетях добавляють "золота молодь",як віддихають і дуріють
для коля Показати IP 17 Листопада 2014 12:09
Наведіть приклади.
Аня до для коля Показати IP 18 Листопада 2014 09:17
А ви зайдіть в Податкову м. Луцька режимний обєкт, звірку не зробиш хоть ти ї платиш податки, не зайдеш сидять жирні коти в будці.
местний волиняка Показати IP 17 Листопада 2014 12:10
Оба на . І це говорить всепартейний престарелий князь Петро А шо забув при скількох злочинних владах працював - і при комуняках і при янику бабло гріб ! Петре Даниловичу. зніми зі себе німб святоши. Пора зрозуміти, щл твоя власть закінчилася !!!
обс до местний волиняка Показати IP 17 Листопада 2014 14:38
вся різниця в тому що петра вибирали а не призначали
виборець Показати IP 17 Листопада 2014 12:19
різниця між мером і головним податківцем суттєва! Мер - обирається громадою міста, а Податківець - призначається (кимсь ;))... Громаді поф... "масть" мера, вони його оцінюють по роботі, а от фіскали, особливо нині (!!!) мають бути чистими, бо довіру до них виборами не перевіряють :(
местний волиняка Показати IP 17 Листопада 2014 15:39
Ну да, так як обирали Петра Даниловича у всі часи за його правдіння - то були не вибри , а самопризначення комуняки Петра, так само як недавно бандити у Володимирі разом з депутатом -до...бом Русланом Морозом призначали теперішнього начальника Володимир-Волинської міліції. То у Володимирі суцільна мафія- і довічним мером вона Петра призначає, то ставить свою людину прокурором, начальником міліці., податкової інспекції. Одне слово у Володимирі БАНДА КЕРУЄ. Адже поруч митниця - от і не хоче Петро втрачати контроль над потоками з баблом. А то прийде новий начальник местної податкової - от почне він перевіряти бізнес сина Петра Руланчика та його гоп бандкомпанію- як то вони плтать податки до казни, а там такі мільончики поза казною крутять . Отут то князю Петру і приходять кранти. Тож і піниця і хоче керувати, а вже невиходить то !!! А новий податковець то не замараний Петровими чорними делішками !!
Лучанин Показати IP 17 Листопада 2014 16:07
Скільки вже можна терпіти цих заробітчан! Таке враження, що на Волині не має гідних кандидатур на призначення керівником фіскальноі служби ( колись податковоі). Потужний десант рівенчан вже висадився на Волинській територіі, а потім розказуємо чого в бюджеті пусто.
Лучанин Показати IP 17 Листопада 2014 16:13
Є нормальні заступники Мирослава Конечна, Інна Степанюк - ні потрібен з іншоі област!
Лучанину від Податкі до Лучанин Показати IP 22 Листопада 2014 16:23
Кого Ви назвали нормальними заступниками? Одна ніг під собою не чує - на людей кидається як собака, інша лопатою гроші збирає, вже не знає яку машину купити! Ще й обоє по квартирці державній відхапали і бігом приватизували, хоча ще треба розібратись чи можна "службове" житло так швидко своїм зробити.
журналіст з Володими Показати IP 17 Листопада 2014 17:20
Цікава полеміка виникає. Комусь не подобається родинні звязки новопризначеного начальника, комусь фаховий рівень , а комусь і це вже занадто , те що призначений податківець виявляється з іншої області. А яка різниця шановні ,з якої області спеціаліст. Ну це взагалі- то якимось "федералізмом - феодалізмом "смердить. Людині дали роботу, посаду і не важливо звідки і з якої області прибула до Володимир- Волинського.Попрацює в нашому місті, набереться досвіду.Потім скерують в іншу місцевість Адже в Україні міграцію спеціалістів не заборонено. З Волині молодь чи старших фахівців. направяють чи то до Києва чи Житомира,чи до Одеси.Адже така система розстановки спеціалістів практикується по всьому світу . А взагалі є вище керівництво ( Київ, Луцьк) яке вправі вирішувати ці питання навіть не враховуючи подібні дискусії , що як ми бачимо, подекуди інколи переходять рамки пристойності
Лучанин до журналіст з Володими Показати IP 17 Листопада 2014 20:58
Не виникає аж ніякоі полеміки! Не секрет, що на сьогоднянній день багато посад просто продається ( ні дочого тут В. Волинський)! А де кадровий резерв ГУ ДФС. Це гарні казки про міграцію спеціалістів. Даруйте за відвертість на Волині, що всі придуркуваті? Шановний журналісте попахує, що ви з Рівенськоі області.
111 до журналіст з Володими Показати IP 24 Листопада 2014 10:14
Таких нахабних хапух як рівненчани ще треба пошукати. Нічим не гребують)))
СТЕПАН Показати IP 17 Листопада 2014 23:27
ПРОШУ ПЕРЕГЛЯНУТИ СЮЖЕТ НА АНТИКОРУПЦІЙНОМУ ПОРТАЛІ ПРО ОДНОГО ІЗ ЗАСТУПНИКІВ ОСОБЛИВО НАБЛИЖЕНО чУЯ , ТАКОГО СОБІ ВАНДЬО .І ВСЕ ВАМ СТАНЕ ЗРОЗУМІЛО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus