USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині ліцеїст обікрав кіоск на понад 23 тис. грн

30 Липня 2019 23:26
На Волині учень Маневицького професійного ліцею, який був раніше судимий, обікрав кіоск на понад 23 тисячі гривень, взявши ключі у сестри, яка там працювала.

Про це йдеться у вироку Камінь-Каширського районного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що обвинувачений 11 березня 2019 року шляхом підбору ключів проник до торгівельного кіоску, звідки викрав 23 тисячі 200 гривень. Окрім того, обвинувачений ще вкрав десять пачок цигарок та дві пачки презервативів. Загальна сума викраденого становила 23 тисячі 736 гривень.

Допитаний у судовому засіданні учень ліцею свою вину визнав повністю.

Натомість потерпіла розповіла суду, що ключі обвинувачений взяв у сестри, яка працювала у кіоску. Гроші їй повернули, тож жодних претензій вона не мала, а щодо міри покарання покладалася на розгляд суду.

Відтак, суд визнав крадія винним та призначив йому покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Психопланетарій, Лип Показати IP 31 Липня 2019 11:08
Чувак ой як видно, що дуже скучив за колонією. Ти скоро там вже будеш, потерпи 2 місяці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus