USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині місцеві жителі переслідували і погрожували прикордонникам

29 Жовтня 2016 11:28
10 місцевих жителів спробували блокувати прикордонний наряд від мобільного прикордонного загону, який ніс службу з охорони держрубежу сьогодні вночі на Волині в Любомльському районі.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Близько 2-ї години неподалік кордону прикордонні спецпризначенці помітили чоловіка та зупинили його для перевірки. Він виявився місцевим жителем одного з населених пунктів, проте на такі дії правоохоронців почав висловлювати своє невдоволення.

Вже за деякий час прикордонний наряд почали переслідувати невідомі особи на двох транспортних засобах та провокувати патрульний автомобіль. Прикордонники зупинилися, а з цивільних автомобілів вийшло 10 невідомих осіб. Наближаючись вони почали з погрозами вимагати правоохоронців покинути ділянку. Незважаючи на попередження від прикордонників про дотримання безпечної відстані ці особи продовжували свої дії та створили загрозу нападу.

Аби не допустити подальших провокаційних дій прикордонний наряд здійснив затримання правопорушників.

Про затримання прикордонники поінформували взаємодіючі правоохоронні підрозділи, польських прикордонників та вжили заходів для прикриття тилових підступів, а порушників доставили в підрозділ для з’ясування обставин та складання адміністративно-процесуальних документів, повідомили рідних.

Під час перевірки встановили, що всі вони місцеві жителі. 7 з них документів при собі не мали, 4 також виявилися неповнолітніми. Крім того, прикордонники з’ясували, що один з затриманих 1982 року народження вже неодноразово попадав в поле зору прикордонників за організацію протиправної діяльності на цьому напрямку.

До слова, перебування серед цієї групи неповнолітніх в черговий раз свідчить про збільшення випадків залучення злочинними елементами неповнолітніх осіб до здійснення протиправної діяльності.

На порушників склали відповідні адміністративні протоколи за порушення правил прикордонного режиму та злісну непокору законним вимогам військовослужбовців Державної прикордонної служби України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Служивий Показати IP 29 Жовтня 2016 11:33
Якщо, незважаючи на попередження від прикордонників про дотримання безпечної відстані дані особи продовжували свої дії та створюють загрозу нападу,- застосовуйте зброю .! Буде прикро і позорно коли вони вас поб'ють , над вами народ буде сміятися...
Андрій Показати IP 29 Жовтня 2016 13:00
Оце конкретна робота. І ще спецзасобами по спині і нижче пройшли неповнолітнім та їх батькам, щоб їхні "оніжедєті" в дві години ночі не шукали пригод.
Иван Показати IP 29 Жовтня 2016 13:01
Прострелить колёса автомобилю преследователей и всех участников положить мордой в землю - нефиг вдоль гос.границы соваться по ночах.
911 Показати IP 29 Жовтня 2016 15:24
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus