USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині «накрили» нарколабораторію. Фото

8 Вересня 2016 15:36
В раніше судимого волинянина виявили реманент для виготовлення амфетаміну, а також готові наркотики – як синтетичні, так і природні.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив керівник третього управління Департаменту протидії наркотиків Національної поліції України Олексій Душейко.

Під час проведення операції «Мак» працівниками ІІІ ТУ ДНП на території Волинської області у Нововолинську за місцем проживання раніше судимого чоловіка провели санкціонований обшук, під час якого виявили і вилучили рослини конопель в кількості 20 штук, готову до вжитку наркотичну речовину маріхуану в кількості 30 грамів, психотропну речовину амфетамін - 10 грамів, а також обладнання для виготовлення амфетаміну (колби, інгредієнти для виготовлення амфетаміну).

Вилучені речі направили на дослідження в НДЕКЦ УМВС. Нині вирішується питання про порушення кримінального провадження за частиною 2 статті 313. Оскільки відносно даного громадянина на даний час вже триває слідство за частиною 1 статті 313 КК України. Нині триває слідство, матеріали зареєстровані за частиною 1статті 310 КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тарасюк Показати IP 8 Вересня 2016 20:55
І шо я тепер нюхати буду???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus