USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині, не відсвяткувавши відкриття, горів фітнес-центр

5 Лютого 2014 18:30
Жителів вулиці Володимирської у Ковелі цієї ночі близько 3 години розбудили сирени пожежних машин. Як з’ясувалося згодом, у диспетчерську пожежної служби зателефонували і повідомили, що горить приміщення за адресою Володимирська, 87. Туди виїхало два спецавтомобіля ДПРЧ-4 та один - ДПРЧ-19, - повідомляє «ПроКовель».
Вже на місці події рятувальники побачили, що горить лише та частина споруди, де знаходився супермаркету «Салют». Як відомо, торговельний заклад тривалий час не працював, а в середині велися ремонтні роботи.
Як стало відомо, за кілька днів, якби не пожежа, тут відкрився б фітнес-центр. Власник спортивного закладу напередодні почепив при вході до клубу вивіску «Sport Relax», і вже готувався до урочистої церемонії відкриття.
До слова, на нижньому поверсі приміщення діє піццерія «Classic», а з іншої сторони – аптека. За словами вогнеборців, обидва ці об’єкти від вогню не постраждали.
Пожежники працювали в спеціальному газодимозахисному спорядженні. За їхніми словами, вогонь палахкотів лише в середині приміщення, тому фасад спортивного об’єкту залишився не ушкодженим.
Слідом за рятівниками на місце події прибула слідчо-оперативна група Ковельського міськрайвідділу МВС, яка, зокрема, має з’ясовувати причину виникнення пожежі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Спостерігач Показати IP 5 Лютого 2014 20:21
ЗБІГ ОБСТАВИН , ОДНАКО
123 Показати IP 5 Лютого 2014 22:49
власник пиміщення напевне регіонал, треба підняти у Майкі список ворогів уКаЇнИ, майдану, ВЛАСНИХ АМБІЦІЙ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus