USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині неподалік двох шкіл трапилася ДТП

12 Травня 2015 08:35
У центрі Нововолинська на розі двох шкіл вантажівка врізалася у дерево. Сталася аварія вчора, 11 травня, близько 14:50 на вулиці Гагаріна, - пише Нововолинськ діловий.

Вантажівка, зовні схожа на «Газон» або «ЗІЛ», повертаючи із проспекту Перемоги, зупинилася просто в дерево на узбіччі.

Тоді двері відчинилися і з салону вийшли чоловік з жінкою. Водій хутенько здав назад і чимдуж втис педаль газу.

Перехожі стояли нерухомо ще кілька секунд.

Очевидці пригоди стверджують, що гучно уклепався у дерево на тротуарі «газон» із номерним знаком АС 4128 В... Останню літеру розгледіти не вдалося.

Вантажівка має іржавий борт коричневого кольору та кабіну водія синього кольору з білою оправою навколо решітки радіатора.

Громадськість сподівається, що працівники ДАІ посприяють у встановленні особи водія-каскадера і притягнуть його до відповідальності. Адже уже за кілька годин після пригоди це саме авто бачили у центрі міста знову, - йдеться у повідомленні видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus