USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Волині під час полювання поранили чоловіка

9 Листопада 2015 14:27
Нещасний випадок трапився у Шацькому районі. Мисливця із вогнепальним пораненням госпіталізували.

Перебуваючи на полюванні, 43-річний чоловік через необережність із рушниці поцілив у свого товариша. Потерпілого з вогнепальним пораненням стегна доставили у лікарню.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Зброя мисливців зареєстрована у встановленому законом порядку, а також є усі дозволи на полювання.

Відомості внесені до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Рушницю правоохоронці вилучили. Триває перевірка.

Варто пам’ятати: головною умовою безпеки під час поводження з мисливською вогнепальною зброєю є тверде знання та чітке виконання правил її експлуатації, сувора дисципліна громадян, у тому числі – і на полюванні.

При поводженні зі зброєю забороняється:

– направляти зброю на людину або домашніх тварин;

– передавати її в інші руки, попередньо не оглянувши і не розрядивши;

– стріляти без необхідності.

Категорично забороняється перед полюванням і під час його проведення вживати спиртні напої! Особи у нетверезому стані до полювання не допускаються. Мисливець із рушницею у будь-якому ступені сп’яніння небезпечний для оточуючих та самого себе!

Керівники полювання, єгері, начальники команд, які допустили проведення мисливства без відповідного інструктажу і дозволили участь у полюванні особам у нетверезому стані, несуть відповідальність у встановленому законом порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus