USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині під колесами «Audi» загинув пішохід

23 Грудня 2016 11:41
Під колесами «Audi A6» загинув пішохід учора, 22 грудня, на вулиці в селі Литовеж Іваничівського району.

Про це інформує прес-служба волинської поліції.

За кермом транспортного засобу перебував 24-річний житель Володимира-Волинського. Рухаючись на автомобілі по сільській вулиці, водій допустив наїзд на пішохода, 28-річного місцевого жителя, який переходив проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Внаслідок автопригоди чоловік загинув на місці.

У цей же день, на вулиці Симоненка в Ковелі, 31-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ», здійснив наїзд на 16-річного школяра. Хлопець отримав забій правої ноги. Не госпіталізовувався. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досдових розслідувань статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus