USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині під колесами авто загинув пенсіонер

18 Листопада 2016 10:59
Під колесами автомобіля загинув 82-річний пішохід. Аварія трапилася у селищі Колки Маневицького району близько 17:30 17 листопада, ‒ повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Зокрема на вулиці Грушевського легковий автомобіль Renault, за кермом якого була мешканка Івано-Франківської області, допустив наїзд на 82-річного та 51-річну місцевих жителів. Постраждалих госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні, де від отриманих травм чоловік помер.

Слідчі вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудового розслідування за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування під час якого правоохоронці з’ясують усі обставини автопригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus