USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині підприємству заборонили збувати нафтопродукти

12 Серпня 2014 17:22
Працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області у січні 2014 року здійснили планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства складу нафтопродуктів ТзОВ «Манго – Трейд» у Володимирі–Волинському, - повідомили у прес-службі Держекоінспекції.

Згідно з результатами перевірки виявили, що підприємство, яке відноситься до об'єктів підвищеної небезпеки 2-го класу, здійснює господарську діяльність без дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Підприємству був наданий припис на усунення порушень Закону України «Про охорону атмосферного повітря» в термін до 29 квітня 2014 року.

Держекоінспекція звернулась до суду з позовом тимчасово заборонити реалізацію нафтопродуктів цьому підприємству. Враховуючи зазначені порушення, а також те, що подальша господарська діяльність підприємства створює загрозу життю та здоров'ю людей, навколишньому природному середовищу, Окружний адміністративний суд Києва позовні вимоги екологів задовольнив повністю.

У липні 2014 року Держекоінспекція направила до Відділу Державної виконавчої служби Володимир–Волинського міськрайонного управління юстиції виконавчий лист по справі Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Манго - Трейд» для примусового виконання заходів реагування шляхом тимчасової заборони реалізації нафтопродуктів зі складу, який знаходиться у місті Володимир–Волинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
888 Показати IP 13 Серпня 2014 01:06
еколога на гіляку в придачу суддю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus