USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поховали двох дітей, які загинули від удару блискавки

2 Липня 2017 20:31
Брата і сестру, які загинули 29 червня від удару блискавки під час негоди в селі Поступель Ратнівського району, днями поховали.

15-річна Ірина і 12-річний Сашко Ліхвани випасали худобу, коли почалася негода, пише видання PRESS-ЦЕНТР.

«То страшне горе для сім’ї, – каже голова Поступельської сільської ради Сергій Борисюк. – Мати і батько аж почорніли від горя».

Сім’ю Ліхманів у Поступелі знають всі. Тихі, спокійні, роботящі, виховують шістьох дітей. Старші вже одружені, син у цьому ж селі хату будує. Мати працює в шкільній їдальні, батько більше порається по господарству, бо мають і курей, і свиней, і корову. А ще їздить на заробітки, бо в селі постійної роботи немає.

«Діти у них теж змалечку привчені до роботи, до того ж гарно вчилися, – каже сільський голова. – Іринка та Сашко займаються у різних гуртках, Іринка гарно співала, в конкурсах участь брала, Сашко – в районних олімпіадах з математики».

Того трагічного дня була черга їхньої сім’ї пасти сільську череду. Зранку на пасовище пішла старша сестра. А по обіді Ірина з Сашком вирішили її змінити, оскільки було дуже спекотно. Буря налетіла близько 16:00.

Мати, побачивши, що насувається негода, побігла на пасовище забрати дітей. Однак не встигла…

«Вона бігла, кликала їх, аж тоді бачить – лежать на землі одне біля одного, рівнесенько, – говорить Сергій Борисюк. – Ще подумала, сплять, коли до них – а діти мертві…»

Все сталося миттєво. Ірина та Олександр загинули, отримавши великий розряд блискавки, хлопець – у голову, дівчина – у ланцюжок на шиї. Такий висновок медекспертів.

Поховали діток 30 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 3 Липня 2017 10:04
Господи,яке горе.Навіть уявити страшно ту біду,що переживають рідні і той жах,що зазнали дітки.Ворогу такого не побажаєш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus