USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині продавали псевдо-телебачення

28 Грудня 2013 08:00
Депутати Ковельської міської ради застерігають не платити свої кровні за незрозумілі телекомунікаційні послуги, які людям пропонують невідомі, повідомляє ПроКовель.

«Я хочу розповісти, що в квартиру до моєї знайомої нещодавно постукали незнайомці, і запропонували заплатити гроші за наче б то якісне подання телесигналу. Оскільки жінка – поважного віку, то вона не зрозуміла хто вони, звідки, і за які послуги довелося платити», - мовила депутат Олена Євсюк. Схожу ситуацію зі слів виборців повідомив і Роман Ляшук.

Представники Ковельського кабельного телебачення в телефонній розмові нам категорично заперечили свою причетність до цих поборів. Вони також повідомили, що через велику кількість дзвінків із скаргами, які їм надходять протягом певного періоду часу, керівництво кабельного зв’язку звернулося до правоохоронних органів. Однак, оскільки «походеньки» невідомих так і не припинилися, їм довелося власними силами здійснити розслідування. Таким чином з’ясувалося, що невідомі приїхали з Луцька і представляють одну з компаній супутникового телебачення.

Тому, будьте пильними, коли вас просять добровільно-примусово щось оплатити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Галина Федорівна Показати IP 28 Грудня 2013 10:29
В Луцьку було теж саме,зайшла до квартири невідома дівчина і почала "грузити",в результаті я віддала їй 40 грн.Підскажіть як повернути гроші.
Лохотрон Показати IP 30 Грудня 2013 13:41
Хай живуть ЛОХи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus