USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині «штампують» підробні цигарки

15 Серпня 2014 11:42
У Ковелі співробітники сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили факти виготовлення фальсифікованих тютюнових виробів, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Так, під час санкціонованих обшуків, оперативники вилучили у 65-річної мешканки Ковеля 2500 марок акцизного збору з елементами підробки.

Крім цього, за місцем проживання 43-річної ковельчанки правоохоронці виявили та вилучили більше п’ятнадцяти тисяч пачок цигарок з наклеєними марками акцизного збору, які візуально містять ознаки підробки. Загалом, оперативники вилучили товару на загальну суму понад 100 тисяч гривень.

Вилучену продукцію направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
стук-стук Показати IP 15 Серпня 2014 12:14
А чому головний ковельський податківець Сірожа на джипі їздить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus