USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині у ДТП травмувалося двоє дітей

27 Травня 2016 10:34
У дорожньо-транспортних пригодах постраждало двоє дітей, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

Учора, 26 травня, на вулиці Незалежності у селі Клепачів Ківерцівського району «Ford Fiesta» наїхав на 7-річного хлопчика. За кермом автомобіля була 28-річна рожищенка. Постраждалу дитину забрали у реанімацію Волинської обласної дитячої клінічної лікарні.

В цей же день, о 13 годині, у Ковелі під колеса легковика «Citroen С5» потрапив 16-річний велосипедист.

За кермом транспортного засобу перебувала 27-річна ковельсанка. Виїзджаючи з двору будинку на вулиці Шевченка, вона допустила зіткнення з велосипедистом.

Юнак отримав тілесні ушкодження, однак, після огляду лікарів від госпіталізації відмовився.

За фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кирило Показати IP 27 Травня 2016 10:53
Зараз їздять усі в кого авто в руках. І от і результат. Без мозгів але з правами і наслідки -люди і діти страждають
MooNLighT Показати IP 27 Травня 2016 12:07
2 факта ДТП і два за участю жінок тут згадуєш про мавпу з гранатою.
Ванга до MooNLighT Показати IP 28 Травня 2016 00:09
Чоловіки так само роблять аварії,і не менше, а більше і це статистичні дані.А ви принижуєте жінок,я маю укр.права і німецькі права і їздити вмію а від аварії ніхто не застрахований,і стаж не допоможе. Автошколи укр.треба міняти ато їздити не вчать, учні не уважні на дорозі і халатно відносяться до уроків як і вчителі які хамлять і особливо на жінок. я дуже вдячна долі за німецьку автошколу і мою вчительку водіння, без неї я б не навчилася їздити , мала ще вчителя теж супер. Постійно слова підтримки зоч і було не легко, вони не тільки навчили їздити але і підвищили самооцінку. Укр.вчителі починаючи з початку.школи і до вузу її тільки погіршують.
Свідок Показати IP 27 Травня 2016 13:56
Про ДТП в Клепачеві: шкода, що автори статті не повністю проаналізували подію, а лише поверхнево. Якби вони розібралися, то дописали, що за даними свідків та очевидців, група дітей (6-7 чоловік) раптово вибігла із двору, перші двоє машину помітили та із дороги звернули на узбіччя, третій почав активно перебігати дорогу, а ще кілька дітей встигли вибігти на початок проїжджої частини. Водій, щоб уникнути наїзду виїхав аж на зустрічне узбіччя на траву, гальмував та подавав звуковий сигнал, однак потерпілий не дивився на дорогу, а перегукуючись із дітьми, які були позаду нього перебігав дорогу далі. Травми він отримав від того, що наштовхнувся на автомобіль та з власної висоти впав головою на асфальт (його не переїхали, не відкинуло вбік, а по інерції відштовхнуло в протилежну сторону). Руки і ноги цілі, однак голова зазнала травм. Таку позицію підтверджують попередньо і лікарі, які стверджують, що якби потерпілий бачив машину, то спрацював би у нього рефлекс: він або зупинився або підставив руку під голову, коли падав, а він цього не зробив, тобто машини він не бачив і не зреагував. Тому шановні журналісти, не варто бігти поперед воза і подавати інформацію за принципом: чую дзвін але не знаю, де він!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus