USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині у кафе отруїлись 14 людей, серед них – двоє дітей

3 Вересня 2019 18:02
У магазині-кафе «Олеся», що знаходиться в селі Залізниця Любешівського району, отруїлись 14 людей.

Так, упродовж 1-3 вересня у Любешівську центральну районну лікарню звернулося 14 осіб (з них двоє дітей до 15 років) з розладами шлунково-кишкового тракту, – пише газета «Нове життя».

Як з’ясувалося, всі вони попередньо відвідували та вживали продукцію під час святкування хрестин у магазині-кафе «Олеся», що в Залізниці.

«Попередній діагноз – гострий гастроентероколіт», – повідомила Олена Іванчук, завідувачка Любешівського районного лабораторного відділення.

Наразі лабораторне відділення проводить протиепідемічні заходи з локалізації та ліквідації спалаху, а також з’ясовуються причини та обставини, що послужили виникненню спалаху.

До завершення епідрозслідування керівництво закладу «Олеся» із третього вересня призупинило роботу кафе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus