USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині у наркоділка вилучили кокаїн і 8 тисяч доларів

24 Березня 2017 15:41
Служба безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури затримала на Волині наркоторговця при спробі продажу понад ста грамів кокаїну, повідомили у прес-службі УСБУ у Волинській області.

Правоохоронці встановили, що наркоділок планував продати кокаїн місцевому мешканцю. Оперативники спецслужби задокументували, як зловмисник спочатку передав клієнту «на пробу» один грам наркотику, а потім «сторони» домовилися про покупку 116 грамів кокаїну за ціною вісімдесят доларів США за грам.

Продавець підсів у машину клієнта на одній із заправок у Володимир-Волинському районі і вони вирушили до встановленого наркоділком місця на трасі, де мала відбутися оборудка. Співробітники спецслужби затримали наркоторгівця під час спроби продажу кокаїну, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім 116 грамів наркотику оперативники СБ України вилучили у зловмисника вісім тисяч американських доларів.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 305, ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus