USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині внаслідок ДТП травмувалися 12 людей

7 Липня 2014 12:10
У результаті порушення пдр на Волині протягом доби зареєстровано шість автопригод. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали четверо водіїв, семеро пасажирів і неповнолітня велосипедистка.

Близько 13-ї години 43-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ-2101», рухаючись другорядною дорогою на перехресті вулиць Центральної та Луцької в селі Радомишль Луцького району, не надав перевагу в русі автомобілю «Volkswagen Transporter», який прямував по головній дорозі, та допустив зіткнення з ним, після чого «Volkswagen» зіткнувся із припаркованим автомобілем «OPEL COMBO».



Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій «ВАЗ-2101» та три пасажири: 15, 20 і 19 років із тілесними ушкодженнями доставлені у Луцьку центральну міську клінічну лікарню. В іншому автомобілі постраждала 23-річна пасажирка, яку після огляду лікарів відпустили додому.

Також о 13 годині 33-річний водій, керуючи мотоциклом «ИЖ-Планета», не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку і стан дорожнього покриття, не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем марки «Фольксваген Пасат», що рухався попереду в попутному напрямку, під керуванням 42-річного жителя селища Цумань. Внаслідок автопригоди водій мотоцикла та два його пасажири отримали тілесні ушкодження і доставлені у медичний заклад.

Цього ж дня о 5-й годині ранку в чергову частину шацького райвідділу надійшло повідомлення від чергового фельдшера про те, що на автодорозі урочище Гряда – селище Шацьк трапилася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. 24-річний водій, керуючи автомобілем «Фольксваген Пасат», рухаючись у напрямку Шацька, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та, не впоравшись із керуванням, з’їхав у лівий по напрямку руху кювет, де в подальшому зіткнувся з придорожнім деревом.

Внаслідок ДТП 19-річний пасажир отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у лікарню.

О 12:30 черговий фельдшер шацької лікарні повідомив про те, що до них із тілесними ушкодженнями звернулася 24-річна дівчина. Виїздом на місце події було встановлено, що в с. Світязь на перехресті вулиць Жовтнева–Радянська–Набережна 26-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ 21013», на перехресті нерівнозначних доріг, повертаючи праворуч, не пропустив автомобіль «Ауді», що рухався в зустрічному напрямку.

Окрім цього, близько 21-ї години зареєстровано автопригоду за участю неповнолітньої велосипедистки. 28-річний водій, керуючи автомобілем «BMW-325», рухаючись у смт Турійськ, допустив наїзд на 12-річну велосипедистку.

У результаті наїзду дівчинка отримала тілесні ушкодження та доставлена в Турійську центральну районну лікарню.

О 20-й годині на перехресті вулиць Огієнка – 8-го Березня, що в місті Луцьку зареєстрована автопригода з постраждалими. «Лексус» врізався в дерево, «Ауді» - в «Лексус».

За фактами ДТП розпочаті кримінальні провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus