USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині в ДТП загинула мешканка Білорусі

2 Грудня 2016 16:25
Внаслідок ДТП на Волині загинула 36-річна громадянка Республіки Білорусь. Вночі, 2 грудня, на автодорозі в селі Сокиричі Ківерцівського району автомобіль «Toyota Previa» врізався у бетонний відбійник, - повідомили у секторі комунікації ГУНП Волинської області.

За кермом автомобіля перебував 44-річний громадянин Республіки Білорусь. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху й допустив зіткнення з бетонним відбійником.

Внаслідок автопригоди троє пасажирів транспортного засобу, усі громадяни Республіки Білорусь, отримали тілесні ушкодження. Одна з пасажирок, 36-річна жителька Брестської області, від отриманих травм вранці померла в лікарні, 16-річну дівчину госпіталізували у відділення травматології районної лікарні, 31-річний житель Пінська після огляду лікарів від госпіталізації відмовився. Водій “Toyota Previa” у ДТП не травмувався.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Грудня 2016 16:40
Хто був в Білорусі, пойме, які там дороги і їдеш по них 70 км-год. Бо перевищиш і "я знаю Івана Івановича" там не проходить.
Знаюча Показати IP 2 Грудня 2016 22:10
Вони були на літній резині...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus