USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині знайшли мертвим учасника АТО

13 Вересня 2016 12:41
Минулого тижня стало відомо, що на зупинці у Седлищі виявили труп невідомого чоловіка. Зі слів тимчасового виконувача обов'язків начальника Старовижівського відділення поліції Андрія Хлопука, завдяки слідчим діям та експертизі була встановлена ймовірна причина смерті: чоловік отримав травму несумісну з життям у дорожньо-транспортній пригоді.

А вже у п’ятницю стало відоме ім’я потерпілого. Ним виявився Сергій Троцюк із Синового, колишній доброволець батальйону «Айдар».

Про це повідомляє «Вісник+К».

Згідно з повідомленням видання, дбровольця вбили, а труп підкинули на зупинку.

Нещодавно разом із головою райдержадміністрації Анатолієм Бринчуком, депутатом районної ради Михайлом Шлапаєм та директором РЦСССДМ Петром Муравчуком журналісти побували вдома у Сергія, щоб привітати з Днем Незалежності України.

Він так і не встиг оформити статус учасника бойових дій, хоч мав посвідчення інваліда війни. Що йому довелося пережити, знав лише Бог, а ще мама, яка дуже переймалася здоров’ям сина.

Він пройшов пекло війни, а безглузду смерть знайшов зовсім близько від своєї домівки.

Хочеться вірити, що винних у смерті героя знайдуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Аня Показати IP 13 Вересня 2016 13:03
Напився точно і певно качав права, я Герой, а зараз люди дуже озлоблені на цих Героїв,бо вони нагло вибивають пільги і все їм задарма. Жаль,звичайно,то не те слово,а як жити далі матері з таким горем.Земля йому пухом,пройшов пекло, а безглузда смерть спіткала дома.Знайти вбиць потрібно,щоб другі такого не робили.
Лора до Аня Показати IP 13 Вересня 2016 14:01
Ти д..ра, що ти пишеш??? Учасникам АТО законом положено пільги, і правильно роблять, що добиваються це їхнє право. А ти йди в АТО як доброволець і поживи в таких умовах, що й хлопці і тоді пиши коментарі! Ті розумні які не були на війні...
Просто до Лора Показати IP 13 Вересня 2016 15:47
Таке враження, що ти відслужила там. Все в тому коментарі об'єктивно написано.
душман до Аня Показати IP 15 Вересня 2016 06:03
И все йим задарма!ти шо пишеш!як би не атовци вже вас йибалиб гиви и мотороли
Богдан Показати IP 13 Вересня 2016 13:40
Співчуття.. А Аня д*ра
Геннадій Показати IP 13 Вересня 2016 13:54
Є свідчення, що получені травми були внаслідок ДТП. І так поличилось, що це була ніч. Його посадили на зупинку та вкрили чимось, аля людина спить, і тільки після обіду люди викликали поліцію. Не треба зразу дезу давати, яка різниця, качав права не качав. А от на рахунок люди злі - так люди самі виновні в своїй бідності. В селі як, цар прийде - порядок наведе. Але в нас немає царя. є парламентсько-президентська унітарна республіка. Держава - це народ, а народ вибирає представників в міську, сільську ради, верховну раду. І вони від імені народа вже працюють на наше благо. Задумайтесь, чого в нас так.
Любі свині Показати IP 13 Вересня 2016 13:56
Аню - правду кажуть - дівку із села вивезти можна. А от село з дівки - ніколи... Що в твоїх курячих мізках означає " все їм задарма"? Попробуй - побудь там. Побачиш...А пільги держава дала. Наберись трохи розуму і не приплітай до всього своє биче бачення життя.
анонім Показати IP 13 Вересня 2016 14:00
вони не нагло вибивають пільги і не все задарма. ..Раз держава відправили на війну то нехай і дає за це пільги,вони це заслужили.Психіка в тих хто прийшов поломана.Жаль хлопця.
Йося Показати IP 13 Вересня 2016 14:19
Ці нещасні пільги - відкупний Парашенка за свою безглузду політику і мясорубку яку він розпочав. а зараз вже пізно ... Ще пару таких років усі українці будуть мати такі посвідчення, хто живим залишиться...
луцьк Показати IP 13 Вересня 2016 15:33
Аня,ти,не людина,а жаба. Тобі в Україні не місце.Чухай звідси подальше!
А до луцьк Показати IP 13 Вересня 2016 17:10
А вона б чухнула з того дурдома, але немає куди. от правду і написала.
123456 Показати IP 13 Вересня 2016 15:51
Нащо туда взагалі іти. Це безглузда праця "на дядю". Поки націоналісти вірять в ідею, Пєтька собі з братвою гроші лопатою косить, а ви воюйте, йому хоть є на що увагу відволікати і через які канали гроші виводити. Це купляна війна, а ви в неї вірите.
Таня Показати IP 13 Вересня 2016 16:00
Співчуваю! Стільки багато людей зі скаліченим життям, душею та долею... А пільгами він так і не встиг скористатися!
7891011 до Таня Показати IP 15 Вересня 2016 09:53
Вони там,якщо ви ще не зрозуміли "не на дядю працювати" - а відстоювати НАШІ З ВАМИ ЖИТЯ, і тим більше не віддавати свої і НАШІ домівки!!! Якби не ці хлопці, то жили б ми з вами під свистом куль і градів.
до ані Показати IP 13 Вересня 2016 20:13
коментар було видалено
Анонім Показати IP 13 Вересня 2016 20:57
Нехай даже купляна війна ви не були там і небачили що там робиться хлопці були і бачили .якби не вони то можливо війна була б і внас
до "розумної" Ані до Анонім Показати IP 15 Вересня 2016 09:57
недай Бог Вам пані Анно відчути те що відчувають сім'ї тих хто їде на схід і незнає чи побачаться вони знову чи ні! Недай Бог Вам пані Анно бути присутнім на похоронах близької Вам людини чи просто знайомого і відчути той біль утрати... І дай Бог Вам пані Анно побільше розуму, бо ви своїм коментарем підтвердили його відсутність! Можливо це бідолага був і неправий, а можливо і правий, але після Того де він був йому треба поспівчувати а не відбирати його життя! Як би Ви провели один день там на сході то мовчали б і не рипались!!!!!!!!!
51 омбр Показати IP 15 Вересня 2016 13:10
посвідченя ато від земних бід не спасає,я радію що в мене його немає за 2014 рік в 51омбр, наскільки це легше жити . менше стидно перед загиблими ,щоб те посвідченя мені кожен день нагадувало про той дурдом який був у 51омбр(до речі колись знаменитій дивізії) у 2014 році і винуваті не тільки сепери чи командири.
MARIA Показати IP 18 Квітня 2017 10:38
http://ipress.ua/ru/news/oleg_tverdohleb_o_boevom_puty_y_voennom_prestuplenyy_deputata_lapyna_205855.html - погибло тринадцать лучших айдаровцев: Николай Королько, Алиев Иончу, Афи Оглы, Виталий Бойко, Илья Василаш, Михаил Вербовой, Александр Давыдчук, Орес кисть, Сергей Коврига, Иван Кулиш, Станислав Менюк, Игорь Римар, Павел Топольский, Сергей Шостак.... ...Когда по раненых приехал наш земляк Сергей Троцюк из Ковеля, то он был шокирован: те, кто был еще жив, к сожалению, были уже безнадежны. Он загрузил ребят и, когда ехал по дороге встретил Игоря Лапина. Выскочив из машины, Сергей схватил нашего "командира" за воротник со словами "ты наделал скотина?" Потом он еще раз высказывал свои претензии Лапину, за что, наверное, и поплатился, потому что после возвращения был найден под Ковелем якобы сбитый машиной, но с ножевыми ранениями. Вот такую цену заплатили айдаровцы за один приказ "легендарного командира" Игоря Лапина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus