USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині двічі за день горів будинок екс-голови сільради, - ЗМІ

8 Листопада 2016 16:28
Двічі займався будинок та двічі викликали пожежників в селі П’ятидні Володимир-Волинського району. Під час другого займання в будинку вигоріло все майно власників.

Про це пише “БУГ” з посиланням на власні джерела.

Згідно з повідомленням, в обідню пору, 7-го листопада, в селі П’ятидні Володимир-Волинського району горів будинок колишньої голови сільської ради.

Причиною пожежі стало замикання електоропроводки. На момент займання власниця будинку знаходилась вдома. Нагадаємло, як повідомляли у прес-службі волинських рятувальників, вогонь, що охопив будівлю в селі П'ятидні, приборкали два відділення 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда міста Устилуг за допомогою апаратів на стисненому повітрі.

Після того як вперше надзвичайники загасили пожежу, пише БУГ, через декілька годин, близько 16-ї години, сусіди повторно викликали пожежний автомобіль. Причини повторного займання наразі не відомі. Під час другого займання в будинку вигоріло все майно власників.

Інсайдер БУГу додав, що за виклик рятувальників для гасіння пожежі довелось заплатити. Як повідомив інсайдер, власнику будинку був виставлений рахунок.

P.S. 9 листопада, люди, які повідомили про кричущий факт також перестали відповідати на телефонні дзвінки та “забрали назад свої слова”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій 2 Показати IP 8 Листопада 2016 17:03
На Волиньпост для прикладу думають, що писати!!! Хоть трішки мізки включайте, а не... Соромно має бути !!! В людини біда, а рятувальники приїхали і бабло взяли !?!? Прізвище цієї скотиняки ??? А не знаєте, то видаліть і не ганьбіть людей які рятують за мізерні зарплати!!! P.S. Не мої коментарі видаляйте, а корегуйте текст перед друком!!!
Лучанин Показати IP 8 Листопада 2016 18:17
Хто ж це в людей гроші брав ? В них й так все згоріло!!! ФІО крахобора ??? Чи Ви (Волинські новини) тупо передрукували статтю з "БУГу" ? Де правда ? Не мовчіть, а повідомте громадськість про ФІО "хероя" або видаліть брехню!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus