USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині вилучили 1000 дерев цінних порід

10 Серпня 2016 17:17
У ході спецоперації на Волині вилучили понад 1000 дерев необлікованої деревини цінних порід.

Про це повідомили у прокуратурі області.

Слідчим відділом прокуратури області проводиться досудове розслідування кримінального провадження за фактами зловживання службовим становищем службовими особами Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, які, перебуваючи в злочинній змові з суб’єктами господарювання, на підставі підроблених документів здійснювали незаконний експорт деревини цінних порід в офшорні компанії, засновниками яких є наближені до керівників лісопідприємств особи.

В рамках розслідування кримінального провадження, учора прокуратурою Волині спільно зі співробітниками УСБУ у Волинській області та Управління захисту економіки в області департаменту захисту економіки Національної поліції України здійснено масштабну спецоперацію з проведення оглядів усіх лісогосподарських підприємств Волині, у ході якої вилучено понад 1000 дерев необлікованої деревини цінних порід.

Нині тривають слідчі (розшукові) дії, спрямовані на виявлення та притягнення до кримінальної відповідальності усіх причетних до злочинної схеми осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 10 Серпня 2016 18:47
Де імені???Хай народ знає своїх "героїв" в лице!!!
Марія Василівна Показати IP 10 Серпня 2016 18:52
"....Нині тривають слідчі (розшукові) дії, спрямовані на виявлення та притягнення до кримінальної відповідальності усіх причетних до злочинної схеми осіб...." Сміх і гріх - тепер крадуть , нищать ліс , вивозять відкрито , пілорами в кожному селі цілодобово ріжуть , сайти з пропозицією деревини " кишать " об'явами .!!! А вони шукають ...ХА - ХА ...!!! Якщо шукають ті хто це кришує , то ніколи не знайде ...!!!!!!!
Анонім Показати IP 10 Серпня 2016 21:08
хіба це злочин , це навпаки лісоБАНДА очищає ліс від дерев з жуками які масово вже третій рік підряд особливо після майдану жруть ліс , а правоохоронцям слід займатися розкриттями інших тяжких злочинів , наприклад як в ківерцях , зловили дядька з кавунами без бумаг і вилучили кавуни, ото резонанс а тут якийсь ліс , да після чергового розпорядження гунчика ліс за тиждень новий виросте
12345 Показати IP 10 Серпня 2016 22:17
Тисяча дерев? Це обсяг однієї Стобихівської пилорами. Не смішно?
волинянин Показати IP 11 Серпня 2016 11:48
Приходить кінець правлінню Кватирка ! За все прийдеться відповідати! Не довчили в школі що нічого не проходить безслідно! Скоро напевно стане відомо куди і в які в офшори ховав форточка капусту! Ті хлопці з Сковерою молодці! Більше потрібно давити! Я думаю це після приїзду Савченко! Бачив її з Сковерою та Алмазом в Луцьку! Душіть тих гадів! Слава Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus