USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині засудили матір, яка задушила новонародженого хлопчика

25 Лютого 2014 18:12
П’ять років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки – таке покарання отримала жінка, котра вдома народила здорового хлопчика і задушила його, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Досудовим слідством встановили, що волинянка народжувала немовля, будучи напідпитку. Згідно з висновком судмедекспертів, дитинка з’явилася на світ доношеною і здоровою. Свій вчинок жінка пояснила тим, що сім’я опинилися у скрутному матеріальному становищі, уже має двох малолітніх дітей, а про вагітність дізналася тоді, коли вже пізно було її переривати. Оскільки була повної статури, про її стан ніхто не знав.

Правоохоронці встановили, що горе-матір задушену дитинку заховала у підсобному приміщенні, поклавши в пакет разом із речами, що використовувала при пологах.

А за кілька днів через сильну кровотечу жінка звернулася за допомогою в лікарню. Зрештою медики повідомили про це правоохоронцям, які розпочали кримінальне провадження за статтею 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінальне кодексу України. Згодом судово-медична експертиза підтвердила скоєння страшного злочину.

Луцький міськрайонний суд у Волинській області жінці призначив покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Інкогніто Показати IP 25 Лютого 2014 18:57
Це тільки в нашій країні так може бути,повалив памятника леніну 6-ть років тюрми,вбив дитину,чи людину і 5-ть забагато.Коли вже та справидливість буде...???????????
Олена Показати IP 3 Березня 2014 22:03
Тут без всяких роздумів її потрібно було позбавити материнства відразу. Скотина вона, а не матір. Родила на підпитку, такі люди є психічно не врівноваженими, їх довічно потрібно тримати у вязниці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus