USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині затримали наркоторговця-конспіратора

12 Серпня 2014 12:53
У результаті оперативних заходів, працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків нововолинського міського відділу міліції, викрили чоловіка який продавав наркотики.

24-річний мешканець Нововолинська упродовж тривалого часу на території міста збував наркотичний засіб «Субутекс» та бупренорфіннаркозалежним особам. Наркотики хлопець продавав за місцем проживання і на вулицях міста.

Молодик використовував різноманітні методи конспірації, що значно ускладнювало документування його злочинної діяльності, однак оперативники все ж затримали зловмисника, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного, правоохоронці вилучили декілька пакетів наркотичного засобу первінтин (18 грамів), фасувальний матеріал, пристрої для вживання наркотиків, грошові кошти, засоби зв’язку, прибор ультрафіолетового випромінювання для перевірки грошових купюр, а також велосипед на якому він розвозив наркотики клієнтам.

Вилучену речовину направили на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області.

– Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України – повідомив начальник Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Ярослав Соломонюк. – Санкція статті передбачає покарання до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зачем Показати IP 12 Серпня 2014 15:34
В Луцке на Братковского наркоточка под флагом казаков. И цена большая кв 3
Зачем Показати IP 12 Серпня 2014 15:37
Даже гривну не уступит
666 Показати IP 12 Серпня 2014 21:34
Не поділився з мєнтами і загримів. А луцькі мабуть вчасно діляться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus