USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Ягодині в BMW француза знайшли холодну зброю

17 Вересня 2014 11:02
Працівники Оперативного Управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Ягодинської митниці Міндоходів вилучили холодну зброю, яку без належного митного оформлення намагався вивезти з території України громадянин Франції, - повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів в області.

Для перетину кордону водій транспортного засобу обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», тим самим він засвідчив, що переміщує предмети, які не підлягають обов’язковому письмовому декларуванню, або обкладенню митними та іншими платежами, або зборами і на переміщення яких через митний кордон України не встановили заборон чи обмежень.

Незаконний вантаж, а саме предмет зовні схожий на холодну зброю – шабля з надписом «ЗА ХРАБРОСТЬ», виявили посадові особи митниці під час митного контролю серед особистих речей громадянина в салоні автомобіля марки «BMWX 5».

Щоб встановити історичну цінність цієї холодної зброї її спрямували для експертизи до Волинського краєзнавчого музею. Власне спеціалісти музею встановили, що шабля є предметом старовини та має культурну цінність.

Довідково:

За даним фактом посадові особи Ягодинської митниці Міндоходів направили до СВ УСБ України у Волинській області повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, передбачених частиною 2 статті 15 та частиною 1 статті 201 КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ввп Показати IP 17 Вересня 2014 12:26
та дайте клоду забрати дідові трофеї 1812 року, нах*ра вам та москальська шабля

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus