USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Чернишевського – аварійно небезпечна яма. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

16 Жовтня 2009 11:23
Як стало відомо, яму в асфальтовому покритті, що на вулиці Чернишевського у Луцьку, яка стала причиною технічних неполадок багатьох авто, після повідомлення про неї на «Волинських новин» таки стали ремонтувати. Про це 16 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
нагадаємо, що ще сьогодні вранці рух вулицею Чернишевського був небезпечним. «Дірка» в асфальті довжиною у півтора метри і шириною майже у метр створювала проблеми для водіїв. Вона знаходиться відразу після мосту, якщо рухатися з боку супермаркету «Наш край».
Уже не один автовласник поскаржився на пробиті колеса і погнуті диски своєї машини. Очевидці стверджують, що частенько біля ями стоять авто з мигаючою «аварійкою».
Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Іван Кубіцький сьогодні вранці запевнив репортера «ВН», що відділ з ремонту доріг ЖКГ займається цим питанням вже із сьогоднішнього ранку. Саме цей відділ має інформувати про такі випадки, якщо вони стаються у місті. Пан Кубіцький обіцяв вирішити проблему вже до обіду.
Водії запевняють, що яма в асфальті на вулиці Чернишевського «зіяє» уже декілька місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2009 11:50
А районе "мисточка" обгонять низ-зя.
авовласник Показати IP 16 Жовтня 2009 12:09
Щиро дякую міському голові БП Шибі за вчасно залату яму на вулиці Чернишевського.
Куратор Показати IP 16 Жовтня 2009 12:49
Ага автовласник, дякуй, дякуй. Наш мер певно власноруч її латав (правда, на власні очі нової дороги ще не бачила) він любить "трудитись" на благо міста. Може, краще дякую сказати тим хто діло зробив? і тому хто посприяв (п. Кубіцький)?
автовласник Показати IP 16 Жовтня 2009 15:12
це я дуже щиро нашому горе-меру дякував.Я б його прокатав по тих ямах, що в нас по всіх дорогах як горох розсипані, а тоді нехай би порахував шановний БП свої зуби, якщо звичайно вони після цього залишаться.
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2009 16:58
так хтось скаже, ту яму вже залатали?
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2009 14:19
Та залатали, верніше якоюсь бідою засипали, яку наступний дощ вимиє. Тікі це не єдина яма ні цій вулиці. Трішки далі навпроти зупинки є така ж сама
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2009 20:48
колись по Магнолія ТВ показували сюжет. Водій влетів в відкритий каналізаційний люк, і потім збирався судитись за побиту машину. Цікаво, чи можна судитись за погнуті диски, і з ким?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus