USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На дорогах Волині – чергова смерть

31 Серпня 2009 11:14
За вихідні дні на дорогах Волині трапилося 7 ДТП, у наслідок яких 1 людина загинула та 8 отримали травми. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією ВДАІ у Волинській області, 29 серпня, приблизно о 04.00, на автодорозі сполученням Піща-Любомль-Верба Роман П.,рухаючись в напрямку міста Любомль з селища Шацьк , керуючи автомобілем «Тойота» на повороті дороги не впорався з керуванням, зїхав у кювет, де допустив зіткнення з придорожнім деревом. В результаті ДТП водій отримав тілесні ушкодження.
 
Також 29 серпня, приблизно об 11.35, в місті Володимирі-Волинському на вулиці Ковельській в районі АЗС трапилася ДТП. Встановлено, що водій Олександр О., 1984 року народження, житель міста,керуючи автомобілем «Ісузу-тропер» допустив зіткнення з автомобілем «Грейтвот» під керуванням львів’янина Андрія С., 1992 року народження, котрий рухався в попутному напрямку,перед автомобілем «Ісузі-тропер» і здійснював маневр повороту ліворуч. В результаті ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження, Андрій С. отримав тілесне ушкодження у вигляді забійної рани м’яких тканин голови, не госпіталізовувався.
 
Окрім того, 29 серпня, приблизно о 21.40, по вулиці Незалежності в селищі міського типу Любешів сталася ДТП при виїзді на місце події встановлено: водій Володимир Б., 1986 року народження, уродженець та житель селища, керував автомобілем «БМВ-318» та скоїв наїзд на пішохода – місцевого жителя Романа Р., 1973 року народження. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої ЧМТ та перелому лівої ноги.
 
Того ж дня, приблизно о 21.30, надійшло повідомлення по телефону від невідомої особи про те що в селі Згорани Любомльського району на автодорозі Піща-Любомль-Верба трапилася  ДТП. При виїзді СОГ на місце пригоди було встановлено, що водій автомобіля «Заз-део» лучанин Вадим В., 1980 року народження, рухаючись в напрямку міста Любомль здійснив наїзд на пішохода Василя Д., 1967 року народження, жителя села Згорани Любомльського району, який рухався по проїжджій частині дороги йому на зустріч. У результаті ДТП пішохід  від отриманих травм помер на місці пригоди.
 
Також , 29 серпня, приблизно о 00.30, на автодорозі в селі Стенжаричі Юрій  Б., 1987 року народження, житель міста Володимира-Волинського, керуючи мотоциклом «МТ-10», скоїв наїзд на пішохода Віктора К., 1977 року народження, жителя міста Нововолинська. Урезультаті ДТП обидвоє опинилися у лікарні.
 
Окрім того, 29 серпня, приблизно о 04.00, на автодорозі поблизу села Куснище, водій автомобіля «Тойота-корола» (білоруська реєстрація) Роман П., 1979 року народження, житель міста Брест, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет та зіткнувся із придорожнім деревом. У результаті пригоди водій та пасажирка 1980 року народження, жителі Республіки Білорусь, доставлені в лікарню.
 
Вчора, 30 серпня, приблизно о 14.50, у Рожищенський РВ УМВС по телефону надійшло повідомлення Рожищенської ЦРЛ № 129 про те, що у приймальне відділення Рожищенської ЦРЛ із діагнозом струсу головного мозку доставили Іванна П., 2003 року народження, жителька міста Рожище. Зі слів потерпілої, травму вона отримала 30 серпня, приблизно о 14.40, в  місті Рожище по вулиці Незалежності була збита невідомим автомобілем. Під час ОПЗ працівниками ВДАІ Рожищенського РВ було встановлено, що наїзд на пішохода скоїв рожищанин 1971 року народження, автомобілем «Рено 19».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 31 Серпня 2009 12:59
«БМВб-318» - что-то новое в автопроме.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus