USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На дорогах Волині вчора сталося три ДТП

4 Серпня 2009 17:07
На Волині вчора, 3 серпня, сталося три ДТП, у результаті яких двоє волинян та громадянин Росії опинилися у лікарні. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, 3 серпня в місті Ковель водій автомобіля Микола В. 1972 року народження, житель міста Ковель, здійснив наїзд на пішохода, який переходив проїжджу частину дороги по напрямку руху автомобіля, Віктора Б. 1926 року народження, жителя міста Ковель, який внаслідок ДТП госпіталізований.
Також 3 серпня на автодорозі сполучення «Львів-Радехів-Луцьк» в селі Несвіч Луцького району автомобіль «Опель-Астра» під керуваванням лучанки Вікторії К. 1984 року народження, рухаючись у бік Луцька, не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу руху, де зіткнулася з автомобілем «Газ-53» під керуванням Ярослава М. 1978 року народження, жителя села Гірка Полонка, після чого автомобіль «Опель-Астра» зіткнувся з автомобілем «Ваз» під керуванням Олександра Щ. 1968 року народження, жителя міста Санкт-Петербург. У результаті ДТП водій автомобіля «Ваз» Олександр Щ. госпіталізований в Центральну міську лікарню.
Окрім того, 3 серпня водій автомобіля «БМВ» (особа водія встановлюється), скоїв наїзд на пішохода Ольгу Д. 1987 року народження, жительку міста Ківерці, яка переходила дорогу в зоні нерегульованого пішохідного переходу. Після скоєння ДТП, водій з місця пригоди зник. Ольга Д. отримала тілесні ушкодження та госпіталізована в Луцьку міську клінічну лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus