USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На ДПЗ у Луцьку випала з вікна 5-тирічна дівчинка

1 Травня 2013 15:53
Дівчинка 5-ти років випала із вікна багатоповерхівки учора зранку, 30-ого квітня.

Про це повідомляє «Віче-інформ».

Уранці, 30 квітня, з вікна багатоповерхівки в Луцьку, в районі ДПЗ, випала п'ятирічна дитина. Як стало відомо сайту «Віче-інформ», тато дитини був саме на роботі, а мама на декілька хвилин відлучилася, щоб взяти довідку у поліклініці.

Дівчинка саме спала, тож жінка не сподівалася, що до її повернення та може прокинутися. Дитина ж проспала не довго. Вона самостійно відкрила вікно, але втратила рівновагу і випала, за попередніми даними, з п'ятого поверху. Життя дівчинці врятували мотузки для сушіння білизни, об них дитина зачепилася й це пом'якшило падіння.

Дівчинку госпіталізували до лікарні з численними переломами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
учитель Показати IP 2 Травня 2013 08:41
"а мама на декілька хвилин відлучилася, щоб взяти довідку у поліклініці" - це за кілька хвилин можна доїхати до поліклініки, взяти довідку і повернутись? Повна безвідповідальність матері... дівчинці - швидкого одужання!
Сергій до учитель Показати IP 2 Травня 2013 10:26
У вас є діти?
учитель до Сергій Показати IP 2 Травня 2013 11:54
є, троє. Але ніколи навіть думки не виникало залишити дитину, яка спить, одну дома і піти у справах, навіть дуже термінових. вирішення ніякого питання не варте здоров'я дитини. а що Ви хочете прояснити своїм питанням? Що, звична справа - залишати 5-річних дітей одних дома?
учитель Показати IP 2 Травня 2013 16:32
До речі, багато людей ще не знають, що ручки на пластикових вікнах можуть бути з замочками, тобто закриватись на ключик в положенні "закрито" і "провітрювання". Коштує не дорого, але дитина сама не відкриє таке вікно. Дбайте про своїх діток!
black friday uggs 20 Показати IP 1 Грудня 2013 02:46
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus