USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

На головлікаря Токарчука відкрили кримінальну справу

28 Квітня 2011 09:53
Проти головного лікаря Луцького пологового будинку Михайла Токарчука, якого буцімто спіймали на хабарництві, порушили кримінальну справу.

Про це 27 квітня, під час прес-конференції розповів прокурор Волині Андрій Гіль, – пише ЗІК.

Гіль повідомив: «На сьогодні порушена кримінальна справа. Але я буду вивчати обґрунтованість її порушення, бо з певними її моментами я не погоджуюся».

«Тому рішення буде прийняте після вивчення як оперативних матеріалів, так і щодо обґрунтованості порушення кримінальної справи за фактами одержання хабарів і зловживань», - додав Гіль.

Нагадаємо, 14 квітня Михайла Токарчука затримали правоохоронці. Його підозрювали в отриманні хабаря. Колектив пологового будинку виступив на захист свого керівника. Сам Михайло Токарчук наразі повернувся до роботи і стверджує , що звинувачення проти нього - надумані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Лучанка Показати IP 28 Квітня 2011 12:18
Переконана, що диму без вогню не буває. І просто так, безпричинно, стосовно такої особи кримінальну справу б не заводили.
Нік Показати IP 28 Квітня 2011 13:01
Чимось порадуйте по онкодиспансеру. Відносно спеціалістів, то немаю нічого, але хабарництво, починаючи з головного лікаря треба викорінювати, чи може слабо?
Смешно до слез Показати IP 28 Квітня 2011 14:16
про який дим ви говорите ? "ПОДЯКИ" лікарям горять "яскравим полум"ям" у всіх мед. закладах. А те що тут явна підстава, зрозуміло і так. Те що він брав, не сумніваюсь - УСІ БЕРУТЬ, а деякі дійсно вимагають. А Токарчука просто хочуть "прибрати" з дороги. Напевно добровільно не відмовився від місця, от і відкрили........
Зірка Василь Показати IP 28 Квітня 2011 15:29
І поделом! Є ще в нього два рідних брата, один в приветбанку Начальник відділу безпеки(бувший кагебіст) - та ще сволоч та боягуз, та брат в Ковелі - також в привете - Інкасатор, також ніяк звільнити не можуть, мабуть братик тіко одного може "кришувати".... )
Правда Показати IP 28 Квітня 2011 15:38
Засуджувати дуже легко. Але чому ніхто не саджає тих злочинців при владі, які вілли будують і шикарно в Європі відпочивають. А таких хабарників при владі повно. Ні, вчепились до лікаря, професіонала своєї справи, який врятував не одне життя. Таких спеціалістів в Луцьку — на пальцях перерахувати. Якщо йому і несуть хабарі, то добровільно, бо така в українців натура — віддячувати. А це була явна і груба підстава.
Вдячна до Правда Показати IP 29 Квітня 2011 12:22
Да-да віддячувати, тому що якщо не віддячиш, то залікують до смерті
))) до Вдячна Показати IP 29 Квітня 2011 23:15
нафиг им ваш труп? отдуваться за плохие показатели? ;-)
Мама Показати IP 28 Квітня 2011 16:21
Маю друзів, які нещодавно народжували в нашому пологовому будинку. На запитання навіщо пратили лікарю за пологи, почула відповідь - бо всі платять. Я сама народжувала - ставлення просто прекрасне. НІКОМУ, НІЧОГО не платили.
про життя Показати IP 28 Квітня 2011 17:00
Токарчук -лікар дуже грамотний.Особисто мені здається що з його звільненням пологовий скотиться туди де він був раніше-в совдепію.А вижити на зарплату лікаря важко. І не пишіть що вчителі і бюджетники мало отримують-Вони не пашуть так як він-буквально тримаючи в руках 2 життя.Тримайтеся лікарю-ви потрібні людям
))) Показати IP 28 Квітня 2011 21:46
Б..ди хочется подорвать прокуратуру.
няня Показати IP 29 Квітня 2011 10:50
Народжували дві мої знайомі і ні одна не платила гроші, лише за ліки які були необхідні при пологах. Токарчук - людина спокійна, зважена, розумна. Його ще пам"ятають з тих часів, як він працював у другій лікарні і тільки хороші відгуки.
Правдоруб Показати IP 29 Квітня 2011 10:54
Та не хвилюйтесь ви за Токарчука. Ну попаде на бабки чоловік. Адже наша прокуратура тільки так і працює - відкриває справу, збиває з клієнта бабло по-максимуму і відпускає. Це називається "відпускні".
вася Показати IP 29 Квітня 2011 18:42
НУ НАРОД И ГНИЛЬЕ ВЫ У КАЖДОГО ЕСТЬ ЖЕНА СЕСТРА И ТД А СПАСАЮТ ТО ИХ ТАКИЕ КАК ЕТОТО ЧЕЛОВЕК НАЛЕТЕЛИ ГНИДЫ
Anti-Mafia до вася Показати IP 29 Квітня 2011 22:55
Рятують судді - ПЛАТІТЬ, рятують міліціонери -ПЛАТІТЬ, рятують депутати - ПЛАТІТЬ, рятують вчителі і викладачі - ПЛАТІТЬ, рятують попи - ПЛАТІТЬ!!! Цінуйте "фахівців", вони того варті!... А немає грошей -...ПОМИРАЙТЕ!...
))) до Anti-Mafia Показати IP 29 Квітня 2011 23:14
вы здорово перечислили паразитов (ну, кроме педагогов, конечно), но медицина бесплатной быть не может в принципе.
dok до Anti-Mafia Показати IP 9 Травня 2011 20:59
Хабарництво скрізь. Як простий сантехнік, плиточник, автослюсар,і взагалі без освіти "спеціалісти" свою ціну знають добре.Любий папірець " інстанціях ( жек, паспортний стіл, пожежники,облгаз,обленерго, кадастр і так дальше........) коштує гроші, і люди платять , бо їм це треба. А щоб лікарем стати треба - 3,6 роки медучилища + 6 років університету + 3 роки інтернатури + спеціалізація із курсами ПАЦ і ТУ приблизно 2-3 роки + удосконалення вузької спеціалізації ( за власні кошти ), про "торби з харчами" які батьки передавали Ви не рахуєте---ИТОГО, щоб стати спеціалістом треба не меньше 12-15 років навчання і отримувати 1500 гривнів зарплати це повний АБСУРД!!!!!! Не для того Ми вчилися, вчимося все лікарське життя, щоб отримувати ці жалюгідні зарплати.
Мягенька Показати IP 30 Квітня 2011 17:12
хотіла народжувати 3-тю дитинку... якщо Токарчука все ж звільнять з посади, напевно не наважуся, враховуючи те, яким стане пологовий і його умови, без нього... той хто так невміло гребе стілець під себе, так само невміло і "правитиме" пологовим... боюся... чесно...
кашмар Показати IP 4 Травня 2011 14:47
я от читаю і дивуюсь, ви просто прикриваєте злочинця всі говорять що хабарництво процвітає,а за кого-за таких людей, а те що він бюджетник і отримує малу ЗП то це його вибір професії, а бюдежтників в Луцьку багато і останні гроші може ті мамаші віддають тим бандитам які їх до цього змушують,тому що в них немає виходу раніше подякою лікареві була коробка цукерок чисто символічно а зараз бабло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus