USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На «Ягодині» затримали прилади, котрі можуть містити озоноруйнівні речовини

19 Серпня 2009 09:31


У пункті пропуску через державний кордон автоперехід «Ягодин» державні інспектори Держекоінспекції у Волинській області затримали три машини, які ввозили на територію України обладнання для кондиціювання повітря та холодильне обладнання. Цей вантаж може містити озоноруйнівні речовини. Про це 19 серпня  повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією прес-служби Держекоінспекції у Волинській області, причина затримки вантажу – відсутність листа роз’яснення Мінприроди України згідно з Постановою КМУ від 27 грудня 2008 року № 1123 «Про затвердження переліків товарів, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню, та обсягів квот у 2009 році».
 
Якщо отримувач вантажу не отримає лист-роз’яснення щодо вмісту озоноруйнівних речовин у затриманій продукції, чи ліцензію на її ввізь, – вантаж повернуть відправнику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus