USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Ягодинській митниці затримали «сирного» контрабандиста

20 Червня 2013 09:26
Понад тонну контрабандного сиру українець сховав серед іншого задекларованого вантажу.

Про це повідомили у прес-службі Міндоходів у Волинській області.

Так, українець намагався перевезти півтори тонни сиру (452 упаковки) у багажному відділенні автомобіля. Його затримали на Ягодинській митниці. Частина твердого сиру була маркована, на решті упаковок не було жодного товарного знаку.

Як запевняють у Ягодинській митниці Міндоходів, нелегальний вантаж виявили під час перерахунку продукції, що знаходилася в цьому ж автомобілі та була задекларована для перевезення.

Фахівці Міндоходів стверджують, що таку партію сиру не могли переміщати ні для особистого споживання, ні для потреб сім’ї.

Відтак, твердий сир імпортного виробництва вартістю 45 тисяч гривень, який транспортувався з порушенням митних правил, працівники Ягодинської митниці Міндоходів вилучили.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
TheРоман Показати IP 20 Червня 2013 11:50
Смачного!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus