USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На хабарі "погорів" поліцай. ОНОВЛЕНО

19 Січня 2009 16:06
Прокуратура Луцька за одержання хабара порушила кримінальну справу проти посадовця міської ради. Виявляється, корупціонером став працівник муніципальної поліції Луцька. Про це 19 січня повідомляють «Волинські Новини».
У Волинській області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадовця Луцької міської ради, який вимагав та отримав хабарі від приватних підприємців обласного центру за непроведення перевірок їхньої підприємницької діяльності.
За інформацією офіційного сайту Міністерства внутрішніх справ України, задокументовано два факти отримання правопорушником хабарів на загальну суму 5,2 тисячі гривень. Прокуратура міста Луцька порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 368 КК України (одержання хабара).
Начальник муніципальної поліції Луцької міської ради Сергій Пилипака прокоментував інцидент, що стався днями і пов’язаний з підозрою працівників поліції у хабарництві.
Він зазначив, що 15 січня працівниками прокуратури міста було затримано працівника муніципальної поліції, який разом з колишнім працівником цієї структури вимагав і отримував хабарі від підприємців одного з ринків міста.
Також пан Пилипака зазначив, що одного з затриманих, ще в листопаді минулого року було звільнено з роботи в муніципальній поліції через підозру в отриманні хабарів. Інший, який зараз працює в муніципальній поліції, був звільнений на другий день після затримання. Зараз проводяться слідчі дії, - інформує сайт Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus