USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Луганщині в шахті повісився гірник

5 Квітня 2011 11:41
В Луганській області на шахті імені Баракова ВАТ «Краснодонвугілля» у вівторок, 5 квітня, знайшли повішеним підземного гірничого робітника 1979 року народження.

Про це повідомили в прес-службі Профспілки працівників вугільної промисловості України з посиланням на головного технічного інспектора праці Укрвуглепрофспілки при Краснодонському теркомі Олександра Кудріна, пише «ТСН».

Він повідомив, що, за словами очевидців, після отримання наряду в IV зміну цей гірник пішов переодягатися у спецодяг, одержав лампу і саморятівник у ламповій. Але в шахту робітник, як виявилося, не спустився.

«У проміжок часу з 1.00. до 2.00. його було знайдено на автомобільній естакаді повішеним», - сказав Кудрін

Профспілковий лідер відзначив, що на тілі шахтаря видимих травм чи слідів боротьби знайдено не було, тому слідчі органи схиляються до версії суїциду. Ведеться розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus