USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На путівках для дітей-чорнобильців «нахімічили» 1,5 мільйона

16 Березня 2011 16:13
Ковельська прокуратура в ході ревізії санаторію «Турія» встановила, що на путівках для дітей, постраждалих унаслідок аварії на ЧАЕС, спритники «підзаробили» півтора мільйона гривень.
Про це під час міжвідомчої наради з питань дотримання на Волині прав неповносправних розповів прокурор області Андрій Гіль, – пише ВІП.
Гіль наголосив, що у виявленому немає винни ковельського прокурора Сергія Масалова.

«Ревізори наші так з одного місяця в другий працювали. Звичайно, не допускали їх до цього санаторію «Турія». А тепер вже нарешті провели ревізію нормально», – сказав очільник волинської прокуратури.

«Значить, збитки від реалізації путівок «чорнобильців», розтрата державного майна – на півтора мільйона гривень», – додав він.

«Про яку вину говорите?» – перепитав у Андрія Гіля Ковельський міжрайонний прокурор Сергій Масалов.

«Чию вину? Ти ж уважно слухай. Я кажу: немає вини прокурора в тому», – пояснив йому Андрій Гіль.

«Тому теж державні кошти обсягом півтора мільйона гривень мали іти на путівки для дітей наших, «чорнобильців», які там мали відпочивати, здоров’я власне покращувати. І так дивляться зловмисники, де би до кишеньки собі бюджетні кошти спрямувати», – зазначив прокурор Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Людмила Показати IP 17 Березня 2011 07:13
Прізвища тих, хто поклав у кишеню і у чию кишеню ????
Прохожий Показати IP 17 Березня 2011 09:37
Це таємниця слідства...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus