USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На шляхах Волині за чотири дні – 9 аварій і 3 смерті

22 Грудня 2008 16:12
За 4 останні дні на Волині сталося 9 дорожньо-транспортних пригод, у яких загинуло 3 людей загинули. Про це 22 грудня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту УМВС у Волинській області,18 грудня у Луцьку о 13.15 29-річна водій тролейбуса перед початком руху не переконалася, що це буде безпечно. Двері цього транспортного засобу затиснули поліетиленовий пакет, який тримала в руках пішохід, що вийшла з тролейбуса. Вона впала і тролейбус на неї наїхав. Через годину після НП у лікарні від отриманих травм жінка померла.
Того ж дня о 18.40 автомобіль «Део» скоїв наїзд пішохода. Щоправда, останній раптово вийшов на проїжджу частину і, до того ж, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік госпіталізований у відділення реанімаціі ЦМЛ.
А 19 грудня також у Луцьку о 18.00 по проспекту Волі водій автомобіля «ВАЗ-21013» не впорався з керуванням та скоїв наїзд на 63-річну пенсіонерку. Вона внаслідок ДТП із тілесними ушкодженнями госпіталізована в ЦМКЛ.
Трапилася аварія 19 грудня й у місті Нововолинську на перехресті вулиць Винниченка та Маяковського. Водій автомобіля «Фіат-Добло» не справився з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілем «Опель-Вектра». Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля «Фіат-Добло», пенсіонерка, з тілесними ушкодженнями госпіталізована в ЦРЛ.
Того ж дня трапилося дві аварії з участю малих транспортних засобів. У Шацьку водій скутера вчинив наїзд на пішохода, яка з тілесними ушкодженнями госпіталізована в ЦРЛ. А в Ковелі місцевий 18-річний мешканець, керуючи мопедом «Вайпер» скоїв зіткнення з автомобілем «Ауді а-6». Внаслідок ДТП водія мопеда з тілесними ушкодженнями госпіталізовано в реанімаційне відділення ковельської ЦРЛ.
20 грудня о 02.10 житель села Окунин Турійського району, керуючи автомобілем «Азлк-2140», по автодорозі біля села Луків скоїв зіткнення з автомобілем «Форд сієра» під керуванням жителя Луцька. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля «Форд сієра», житель села Любче Рожищенського району, отримав смертельну травму, а водія автомобіля «Азлк-2140» та пасажира автомобіля «АЗЛК-2140», жителя села Повурськ Ковельського р-ну, з тілесними ушкодженнями госпіталізовано в Ковельську ЦРЛ.
А у Луцьку 20 грудня о 18.00 по вулиці Гордіюк невідомий на автомобіі «Мітцубісі галант» скоїв зіткнення з автомобілями «Іж», «Фольксваген лт» та «Део нексія», після чого з місця події зник. Особа водія встановлюється
Вчора ж, 21 грудня, о 18.20 на автодорозі біля села Скреготівка водій автомобіля «Форд-транзит», житель села Жобрин Рівненської області, не справився з керуванням та з’їхав у кювет, де зіткнувся з придорожнім деревом. У результаті ДТП пасажирка автомобіля, жителька селища Цумань, отримала смертельну травму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus