USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На свято останнього дзвоника луцька восьмикласниця потрапила під колеса авто. ФОТО

29 Травня 2009 13:25
На вулиці Кравчука восьмикласницю збила машина. На щастя, дівчинка жива, однак отримала низку переломів, - повідомляє 29 травня репортер «Волинських Новин».
 
Прокоментувати ДТП працівники дорожньо-патрульної служби відмовились. Натомість відповіли: «Запитайте у тої, що найбільше горланить».
 
Ця жінка, Галина Барилюк, виявилась матір’ю восьмикласниці, яку на вулиці Кравчука збило «Audi». За її словами, донька вирішила піти і відсвяткувати із своїми друзями свято останнього дзвоника у піцерії. Однак через деякий час вона передзвонила, та повідомила матері, що її збила машина.
 
Як розповіли очевидці, дівчина вийшла із піцерії та хотіла перейти дорогу. Проте за джипами, які стояли поряд, не змогла побачити, чи їде дорогою авто. У результаті її збило «Audi». На щастя, потерпіла лишилась живою. Із переломами швидка відвезла восьмикласницю до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 13:49
Та як Кравчука відремонтували, там машини як навіжені почали їздити, тільки встигай оглядатися. Хоч би якихось лежачих поліцейських поставили, чи як...
Вінстон Показати IP 29 Травня 2009 13:54
Ганяють кончані Шумахери вулицями Луцька і не дивляться на дорогу. Завджди винуватий водій, адже машина це не розкіш, а технологічний транспорт для пересування. Дівчинка теж порушила правила ДР, але це не звільняє водія від відповідальності, адже там не було переходу! ВОДІЙ: "Дивись на стопи, а не на попи!"
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 15:27
Сьогодні ще й не таке буде. Скільки їх п'яних вже по вулицях совається, а скільки ще буде. Знову місто потону у смітті, всі сквери та парки будуть завалені пластиком.
Вінстон Показати IP 29 Травня 2009 16:09
Добре що ще пласттмасовими пляшками. Так ж обригають кожну вулицю та під'їзди! Щойно у центрі міста бачив таку картину: "Випускниця "не донесла" зміс шлунка до урни". Не дуже красиво, як блювотиння лилося по її біленьких колготка та туфельках. На хера так напиватися?
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 16:36
А скількі матусь не дочекаються додому своїх цнотливих донечок? Якщо вони вже в такому стані, то не менш тверезі парубки часу гаяти не будуть.
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 19:51
Вінстон саме гірше для водія, це коли ткі урні зненацька зявляються на дорозі, і судячи з ушкоджень автомобіля водій ще вчасно зреагував, могло бути і гірше. Для сучасних випускників святий борг напитися на випускний, раніше такого свинства не було, як і апивлись то не на очах у всього міста

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus