USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

На Волині - чергова смерть внаслідок ДТП

11 Листопада 2008 16:36
За два дні, згідно зі статистикою УМВС у Волинській області, у краї трапилося 3 ДТП, у яких 1 людина загинула й 4 отримали тілесні ушкодження. Про це 11 листопада інформують «Волинські Новини».
У Рожищенському районі 10 листопада о 17.23 в селі Переспа 26-річний місцевий мешканець не впорався з кермуванням автомобілем, та скоїв зіткнення з мотоциклом, яким їхав 16-річний житель села Малинівка.
Внаслідок ДТП водій авто від отриманих тілесних ушкоджень помер по дорозі до центральної районної лікарню. Його труп направлено в СМЕ. А підліток-мотоцикліст із тілесними ушкодженнями госпіталізований у центральну районну лікарню.
У Турійському районі 9 листопада, приблизно о 22.45, на автодорозі Ковель - Володимир-Волинський у селі Городилець 18-річний житель селища міського типу Люблинець, керуючи автомобілем, скоїв зіткнення з іншим транспортним засобом. Внаслідок ДТП 45-річна жінка-водій із тілесними ушкодженнями госпіталізована в центральну районну лікарню.
9 листопада о 22.00 на вулиці Дубнівській у Луцьку 48-річний житель міста скоїв наїзд на бетонну опору рекламного щита. Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля – 21-річна жінка – отримали тілесні ушкодження. Постраждалі не госпіталізувалися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus