USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині автомобіль убив чоловіка, який лежав серед дороги

20 Грудня 2010 09:26
На автодорозі Луцьк – Маневичі – Любешів автомобіль «Опель» наїхав на чоловіка, який лежав на проїзній частині дороги поперек смуги руху – він був п’яний.
Пригода трапилася 19 грудня о 19-й годині. Про це повідомили в УДАІ Волинської області.
Пішохів – 37-річний мешканець села Прилуцьке Ківерцівського району – загинув. Автомобілем керував 26-річний лучанин. Він рухався у напрямку з Ківерців до Луцька.
Ще одна автопригода сталася днем раніше близько 1-ї години ночі в селі Клюськ Турійського району.
26-річний водій машини «Ауді», мешканець села Тагачин Турійського району, не справився з керуванням, з’їхав у правий кювет і перекинувся.
Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
sukoman Показати IP 20 Грудня 2010 09:42
26-річний лучанин между прочим немного превысил скорость. Перед происшествием шел на необдуманные обгоны. И если бы я не притормозил и не сдал вправо, когда он обгонял меня, то у него было бы лобовое столкновение со встречной машиной, либо вообще хрен-знает-што. А у него рядом сидела беременная жена. (( По его словам мужика на дороге не увидел потому что встречные фары ослепили... А лежал ли он? хз. В такую погоду и с такой дорогой лучше не спешить. Очередной урок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus