USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

НА Волині чоловік побив і зґвалтував односельчанку

2 Липня 2011 13:09
У селищі Ратному Волинської області 23-рчний чоловік, який недавно повернувся з тюрми, побив і зґвалтував 25-річну односельчанку.

У приймальне відділення Ратнівської центральної районної лікарні звернулась за медичною допомогою 25-річна місцева мешканка Н., - пише Волинь нова.

Дівчина стверджувала, що її мучить головний біль. Та лікарі звернули увагу на те, що на тілі пацієнтки є тілесні ушкодження.

Зрештою, дівчина розповіла, що вночі, коли вона поверталася від сестри, її побив і зґвалтував невідомий.

Як поінформував слідчий райвідділу міліції Василь Михальчук, правоохоронці швидко встановили особу ґвалтівника. Ним виявився раніше судимий за крадіжки 23-річний ратнівчанин Олександр С., який недавно повернувся з місць позбавлення волі.

Нині він перебуває під вартою. Стосовно нього порушено кримінальну справу за статтею 152 ч. 1 (зґвалтування із застосуванням фізичного насильства) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк до п'яти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман Показати IP 2 Липня 2011 13:20
Який він чоловік!? "звірюга"!!!
Гуцул Показати IP 3 Липня 2011 22:30
Он не зверюга, он просто дебил.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus