USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині дівчина загинула через укус гадюки. ФОТО

20 Липня 2009 13:23
На Волині зафіксовано вже кілька нещасних випадків, пов’язаних із укусами гадюк. Про це 20 липня повідомляють «Волинські Новини». 
За даними медичних установ Волинської області, у цьому місяці зросла кількість шпиталізованих через укуси змій. Один із останніх випадків зафіксований був у Ковельській районній лікарні. До хірургічного відділення був доставлений ковельчанин Василь Приходько.
Потерпілий розповів, що «вирішив чорниць назбирати, взяв із собою 16-річну доньку-помічницю та подався до лісу. Ближче до обіду, коли сонце було вже у повному розпалі, натрапили на галявину з гарними чорничками. Там відразу і призупинились, аби їх визбирати. І тут, нагнувшись до куща, я відчув, як щось «цапнуло» мене за кисть руки. Оглянувшись, я помітив, як швидко від нас відповзає змія».
«Чесно кажучи, спочатку я не приділив укусу уваги, проте відчув, що стає млосно і рука набрякає. Донька надала першу медичну допомогу, перемотавши руку, аби отрута не потрапила швидкими темпами до всього тіла. Дійшовши до Повурського фельдшерського пункту, зателефонували до лікарні, і з Ковеля приїхала карета швидкої допомоги. Ось так я і опинився в лікарні», – додав він.
До речі, прикра історія сталась цими днями теж поблизу Ковеля, – інформує «Альтернатива».
Молода дівчина вирушила до лісу, аби назбирати ягід, і не повернулася. Рідні відразу забили на сполох і розпочалися пошуки. Дуже прикро, але дівчину знайшли мертвою у лісі неподалік дому. Медична експертиза встановила, що смерть наступила в результаті укусу кількох змій. До речі, у момент, коли знайшли тіло, на ньому перебували до десятка гадюк. Очевидно, бідолашна натрапила на зміїне кубло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus