USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині дорожники судяться з міськрадою

23 Травня 2013 14:07
ТОВ «Володимиравтодор» звернувcя до Господарського суду, аби відсудити землю у міської ради Володимира-Волинського.

Про це повідомляє «Під прицілом».

Так, ТОВ «Володимиравтодор» звернулося з позовом до Госпосподарського суду Волинської області про визнання незаконним рішення Володимир-Волинської міської ради про припинення права постійного користування земельною ділянкою площею 5658 квадратних метрів та визнання за ним права постійного користування нею.

Представники підприємства зазначають, що міська рада, згідно зі своїм рішенням, позбавляє підприємство права постійного користування земельною ділянкою, яке належить йому як правонаступнику шляхового ремонтно-будівельного управління акціонерного товариства відкритого типу «Волиньрембуд» - Володимир-Волинської шляхової ремонтно-будівельної дільниці.

Натомість, представник відповідача, наголошує на тому, що згідно наказу АТВТ «Волиньрембуд», Володимир-Волинську шляхову дільницю ліквідували, тому право користування земельною ділянкою у неї припинено у зв’язку з ліквідацією.

До того ж, ТОВ «Володимиравтодор» змінило свою організаційно-правову форму і не засноване на державній власності, тому не може бути правонаступником прав та обов'язків державного підприємства.

Розглянувши справу, суд вирішив задовольнити позов, однак частково. Тож, пункт 1 рішення Володимир-Волинської міської ради «Про припинення права постійного користування земельними ділянками» суд визнав недійсним. А от у задоволенні позовної вимоги про визнання за ТзОВ «Володимиравтодор» права постійного користування земельною ділянкою – відмовив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus